zaterdag, november 08, 2008

Inschrijvingen

Deze namiddag een paar inschrijvingen geofficialiseerd en betaald. Voor eentje was ik te laat. De 1/2 marathon Deinze - Aalter (Bellem). Eigen schuld maar ik hoop dat ik nog de dag zelf kan inschrijven. 'k Ga in ieder geval afzakken naar Bellem.

Mijn inschrijving voor de LPMM te Genk is ook in orde. Er is wel een kleine weiziging, ik kan niet overnachten (overmacht ten huize Devillage) en't zal dus vroeg opstaan zijn.

Ook de inschrijving voor het Kerstfeest van IVAC is nu OK. ' Is wel geen loopwedstrijd maar 't is er ook lastig. Een echte uithoudingswedstrijd heb ik mij laten vertellen. Ongetrainden vallen door de mand.

Rond deze periode luistert Bjorn Paree
naar de muziek van ABBA. Er zijn slechtere groepen om naar te luisteren. Als we van muzikale parelkes spreken dan mogen we zeggen dat ABBA er toch een paar op hun repertoire hebben staan. Mijn favoriet: The winner takes it all!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Vree "weis" nummer. Tjenne toch!

Anoniem zei

En de titel zegt genoeg ...

RunningRonald zei

genoeg mooie plannen! succes alvast!

Cremke zei

Daginschrijving kan, maar wordt zo veel mogelijk over gezwegen omdat het aantal bussen besteld wordt volgens de betaalde inschrijvingen met bus. Risico is dat je geen vervoer zou hebben naar Deinze. Normaal is het aantal voorinschrijvingen niet exact een veelvoud van 50 waardoor er nog wel een paar daginschrijvingen bij kunnen. Weet wel al dat ook Marlon Roels hier beroep op wil doen, maar zal inderdaad wel lukken. BK morgen lukt voor mij niet (werken), maar presenteerde deze daguitstap aan Tara, omdat de kleinen daar in Poeke zo van genoten heeft.

Anoniem zei

Efkens dat vreselijk verhaal van die pickpocket gelezen in 't vorige bericht.
Je kan tegenwoordig zelfs al niet meer rusteloos douchen.
Al maar goed dat ze je kleren niet meegenomen hebben :-).
Niet getreurd : als we je nu met de aanwezige bloggers allen één Leffe terug trakteren, dan heb je die 30 Euro zo terugverdiend.

Cremke zei

We hebben 270 inschrijvingen voor de bus, vandaag nog een deel niet betaald, vandaar voorlopig 5 bussen. Maar er is deze morgen al een 6° bus besteld voor dinsdag. Zodat er zeker ook plaats is voor zij met daginschrijving. Dus geen enkel probleem, kom maar af in looptenuutje. Trouwens BK geworden?