woensdag, maart 26, 2008

Sara

Sara is begonnen en dat wil zeggen dat dochter en vrouw voor de buis zitten. Voor een 1/2 uurtje ligt het aktief leven van de dames eventjes stil. Alles is beschikbaar dus ook de PC. Sara is dus toch nog goed voor iets.

Vanavond is het mijne toer. België speelt "thuis?" tegen Marokko. Een nieuwe start voor de Duivels. Laat het ons hopen. Zoals het hier de gewoonte is zal ik wel weer naar boven vliegen. Trekt de match op niet veel dan hoef ik maar 1x op de zapper te duwen en ik kan slapen.

Nutteloze weetjes:
* Er zijn al meer mensen gestorven door vlooien dan door alle oorlogen samen. Ze verspreiden namelijk ziekten zoals de pest en hebben zo eenderde van de Europese bevolking uitgeroeid in de veertiende eeuw.
* Een albatros moet slechts één keer op enkele jaren landen om te broeden. Het dier kan liefst honderdduizenden kilometers afleggen per vlucht.


Muzikaal superparelke: Chi Coltrane! Waarschijnlijk toch een beetje onbekend, meer dan 30 jaar geleden. Ze had toch enkele hits in Nederland. Deze mooie dame werd ook wel eens 'The Queen of Rock' en de opvolgster van Janis Joplin genoemd.



Sara is nu al een tijdje gedaan en er zijn er al die vragen als ik nog lang de PC nodig heb, 'k ben weg.

Geen opmerkingen: