dinsdag, maart 11, 2008

Canicross Vilvoorde in beeld!

Hieronder een 40-tal foto's om te bekijken, om te downloaden, om commentaar op te geven, om ...

De foto' s zijn niet allemaal even scherp en gelukt. 'k Heb er zelfs een paar in den vuilbak moeten zwieren wegens onherkenbaar. Dat ligt voornamelijk aan de camera en aan de portrettentrekker. Bewegende beelden zijn blijkbaar een groot probleem voor mijn digitaalke. En jullie lopen allemaal zo rap. Eens te rade moeten gaan bij ervaren beeldjesmakers als Bewa en Dirk die prachtige foto's maken.
Aan wat moet mijn apparaat voldoen of welke eigenschappen moet het bezitten om sportfoto's (bewegende items) te maken?

Canicross Vilvoorde 2008

3 opmerkingen:

Cremke zei

Inderdaad leuker er zelf bij zijn, maar voor 1x van de zijlijn is eens iets anders. En als ik zo de verschillende foto's zie heb je toch ook het een en ander weg en weer gehold.

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Nogmaals bedankt voor een extra fotootje ;-)

Nog niet terug aan het lopen ?

Dirkjogt zei

Met die kleine digitale camera's kun je schitterende foto's maken. Maar zodra men bewegende foto's wil 'schieten', daar wringt het schoentje. De meeste toestellen werken dan te traag. Je moet op zoek naar een digitaal toestel waar je zelf iets kunt instellen (diafragma - sluitertijden). Bewegende beelden vereisen namelijk een korte 'sluitertijd'. Spiegelreflexcamera's zoals Canon, Nikon en Sony kosten natuurlijk al gauw 800 Euro of meer, maar er zijn ook goedkopere alternatieven. Gewoon even een speciaalzaak binnen gaan en informatie inwinnen. Ik denk dat je voor 300-400 Euro al een geschikt toestel vind.