dinsdag, februari 19, 2008

Zeer jammer

Vandaag definitief een streep getrokken door het bloggersweekend te Saint-Sauveur. Een communiefeest op 26 april doet ons forfait geven voor een weekend waar we echt naar uitkeken. Eindelijk eens kunnen babbelen met de bloggers in 't echt. (en dat voor een niet babbelaar!) Nog naar alternatieven gezocht, naar het feest en dan terug naar Saint-Sauveur maar dat is een beetje van het zotteke. Wie weet ... ooit ... later ...
Jammer.

Vandaag een rustdag en maar goed ook want mijn rechterknie protesteert een beetje. Morgen doe ik het rustig aan. Als de pijn verdwenen is doe ik toch mee aan de intervaltraining. Vrijdag nog een duurloop om dan zatervoormiddag door te trekken op de atletiekpiste. IVAC zorgt er weer voor dat iedereen die dat wenst zichzelf kan testen op de 5km. Alle atleten van in de omgeving en van verre zijn van harte welkom.

Dit en nog veel ander nieuws valt er te lezen op de IVAC website:

"Op zaterdag 23 februari is het opnieuw verzamelen geblazen op de Izegemse atletiekpiste, dit keer voor 5 km loopplezier.Inschrijven kan van 8u30 tot 8u45 in de kleedkamer naast de turnzaal. Om 9u00 stipt wordt het startsein gegeven op de piste. Een tweede conditietest, die je niet mag missen als je goed wil presteren op de nakende Brigandsloop.Deelnemers en helpers kunnen hun komst hier (forum IVAC) aanmelden en krijgen uiteraard opnieuw 10 superivacerpunten.Na afloop is er koffie en worden er enkele aanwezigen gelukkig gemaakt met een tombolaprijsje. Ivac-leden nemen gratis deel en niet-leden betalen een kleine bijdrage (0,50 euro)."

De prijs voor deelname werd deze keer op 0,50 euro gehouden aangezien de koopkracht van iedereen aan het minderen is.
-------------------------------

Een schoothondje. Om te canicrossen moet je er niet achter lopen maar mag je erop zitten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

miljaar, 't is altijd iets met die communies hé ... ik mis er de 10 mijl van Antwerpen door, maar dat van jou vind ik vééééééél erger ... dedzju toch!

RunningRonald zei

jammer Etienne... maar misschien kom ik je nog een keer tegen. volgende keer beter