maandag, oktober 08, 2007

De start van een nieuwe uitdaging

Vandaag mijn eerste training afgewerkt (schema) voor de LPM-marathon. 40' D1 duurloop + aansluitend 10' D2. 't Is dus de bedoeling dat ik mijn zoveelste trainingsschema voor 1 keer volledig volg. Morgen rust en woensdag is er een intervaltraining voorzien (12 x 400m).
Maar ... woensdag is er ook al een cross voorzien te Evere (5 of 8,5 km) of 's avonds interval met de atleten van IVAC. 'k Zal moeten kiezen tussen 1 (of 2) van deze 3.

De canicrossers hebben het zeer goed gedaan in Duitsland. Ze keren terug met een aantal medailles waaronder 1 gouden voor Greta De Nutte en 3 bronzen voor Deborah Meerschout, Birgit Denenbourg en Lieve Reynaert. Dikke proficiat voor deze toppers. Aangezien er nog geen foto's beschikbaar zijn is er hier eentje uit de "oude doos" (Nancy 2006). Hier nog eens een aktiefoto van een sterke canicrosser tijdens zijn Kampioenschap. Steven die we dit jaar nog niet veel hebben kunnen bewonderen maar die er volgend jaar zeker zal staan.

Nutteloze weetjes:
* Omwille van het te drukke verkeer in Rome verbood Julius Caesar er tijdens de daguren alle vervoermiddelen op wielen.
Dat is nu eens een idee!
* Het verwijderen van schaamhaar was een modieuse sexuele trend bij de Europese vrouwen van de 16e eeuw. Alles komt terug ... zeggen ze?

1 opmerking:

Anoniem zei

Daar zegt ge alles, Stefaan: volgend jaar!! Maar aan de foto te zien, zullen er deze winter paar kilo's afmogen ;) Tot zondag in Uitbergen!!! Ik verwacht u in niet minder dan topvorm :)