zondag, oktober 21, 2007

Canicross Peizegem

(foto boven: ik kan die 2 nooit scherp krijgen, te snel. Rudi Vrijs met Atilla)


2695m - 10'04" - 16,063km/hr - plaats: 12/36 categorie Runners M.

173 duo's!!! Dat was de opkomst vandaag te Peizegem. Ik val in herhaling maar het was -weeral- een prachtige canicrossdag. De temperaturen waren bijna gehalveerd in vergelijking met de vorige keer maar de zon was van de partij en dat verschafte ons een ideaal loopweertje. Voor de eerste keer geen discussie over het halveren van de afstand wegens de warmte!

De organisatoren waren duidelijk geen "rookies", ervaring zat in het organiseren van dit soort evenementen en dat was er duidelijk aan te zien. Alles was piekfijn in orde en het "theater" waar we ons in mochten uitleven was mooi. In en rond de tuinbouwschool konden hond en baasje (of bazinnneke) zich uitleven.

Ook een pluim op de hoed van Gigi, Peter, Gilbert en team voor de attenties ten opzichte van de Europese medaillewinnaars en de winnaars in de categorie snelste man/vrouw en oudste/jongste deelnemer.

Voor de kleinsten en niet lopers waren er genoeg randactiviteiten die een dagje te Peizegem aangenaam maakte.

Mijn wedstrijd: Beter gelopen -beter gemiddelde- dan vorige week maar opnieuw een paar plaatsjes gezakt in het klassement. 't Is te zien dat de belangrijke weken eraan komen met als toppunt op 10 & 11 november het Belgisch Kampioenschap. Ze zijn zich aan het klaarzetten.

Nicki moet straf schrijven van Wilfried. Ze is haar schrijfgerief aan het "hamsteren" om 1000 keer: "Ik mag de kouseband van Wilfried, die HIJ gekregen heeft van Ann, niet verstoppen!"



De toekomst!

(een "déja vu" gevoel: Tony Van Oost 2x op Nr 1)





(Veerle wil snel gaan, Bo wil even pauseren voor de fotograaf)


Hieronder nog meer sfeerbeelden te bekijken en te downloaden.
canicross Peizegem

Geen opmerkingen: