donderdag, oktober 25, 2007

2de extra rustdag

Vandaag weeral niks uitgespookt dat in aanmerking kan worden genomen als sportieve activiteit. Maar morgen loop ik weer, weer of geen weer. 'k Heb trouwens besloten om de loopprestaties een beetje af te bouwen tot na het einde van het canicross-seizoen. Vanaf nu 3 trainingen per week (alléé, max 4) en telkens een dag rust na een loopdag (uitgenomen als het niet anders kan). Dan zal ik terug beginnen met de langere afstanden om me klaar te stomen voor de Louis Persoons Memorial Marathon.
-'k Heb efkes dit bovenstaand stukje herlezen, er zal niet veel veranderen-

Om eens over iets anders te bloggen, hieronder een sfeerbeeldje van de canicross te Peizegem.


Nr 138, Peter Clauw. Niet de rappe loper die je verwacht op een canicross maar Peter kan een voorbeeld zijn voor velen qua doorzettingsvermogen en volharding. Deze graag geziene figuur is altijd van de partij en loopt zowel de korte als de lange cross. Hij loopt geen records -ik en vele anderen ook niet- maar hij loopt wel voor zijn plezier en voor het plezier van zijn honden! Chapeau Peter.

Nutteloze weetjes:
* Karmuela Searlel, een van de vele acteurs die Tarzan vertolkten, werd tijdens de opnamen doodgetrappeld door een woeste olifant. Meteen ook de enige "take" die een beetje levensecht leek.
* De eerste CD die in Amerika werd geperst was "Born in the USA" van Bruce Springsteen. Ik heb die!

In mijne mailbox:
Het personeel van Volkswagen is eindelijk akkoord gegaan met het voorstel van de directie. Wie vrijwillig de firma verliet, kreeg een Polo. Schone geste toch hé, als afscheid.


Ze hebben pas daarna gelezen dat ze mogen kiezen tussen ene met lange mouwen of ene met korte mouwen

Geen opmerkingen: