zondag, oktober 14, 2007

Canicross Uitbergen

2340m - 8'57" - 15,687km/hr - plaats:9/30 (Categorie Runners M).

140 duo's waren van de partij op deze zonovergoten canicrosswedstrijd te Uitbergen. Geen lastig parkoer, redelijk vlak, maar ook geen vlot lopende ondergrond. De modderige stroken hebben de organisatoren proberen te camoufleren met boomschors, maar het bleef "plakkerig" lopen. Trouwens, de organisatie was af. Alles was onder controle, het verloop van de wedstrijd verliep zeer vlot, gewoon een zeer gezellige wedstrijd waar je ieder jaar opnieuw wil aanwezig zijn. Een dikke proficiat voor Geert (speaker van dienst), Jan, Steven en alle andere!



Wat blijft er anders dan bij anderen?
Na de wedstrijd kunnen we niet genieten van een douche, neen, in Uitbergen wassen de echte crossers zich in een teilke. Een grote "mermitte met water" stond op een gasvuur en we konden ons dus wassen zoals ik dat vroeger nog heb gedaan, heel lang geleden, toen ik nog krachtbal en voetballerke was. Het blijft zijn charme hebben.

Zico in de startblokken, kan nauwelijks wachten om te vertrekken.


Wat is er weer opgevallen?
Ik loop beter en sneller, Zico liep zijn beste wedstrijd van het seizoen en toch zakken we in de eindstand. Met andere woorden, nieuwe gezichten die een meerwaarde geven aan de run en de gevestigde waarden die ook beter en beter worden. Canicrossen wint aan kwaliteit en kwantiteit.



Opmerkelijke aanwezigen!!!
Vincent en Ann (foto boven) die nog maar pas getrouwd zijn en die het toch niet konden laten om te komen crossen. Beiden bedankt voor de mooie attentie, een fles "Brut de Peches" die we op gepaste tijdstip zullen kraken. Voorzitter Wilfried kreeg nog een extraatje, de kouseband van Ann. Waarschijnlijk had hij dat verdiend dankzij zijn geslaagde performance aan de paal. Afgekeken van Nicky?

Hieronder nog meer sfeerbeelden. Klik op de foto om meerdere te bekijken en/of te downloaden.

canicross Uitbergen

2 opmerkingen:

RunningRonald zei

supergelopen!! nr. 9? Gefelicteerd!!

Anoniem zei

Hey Etienne :-)
Bedankt voor de mooie foto's van Ann en mij!!
tot op de cross
Vincent en de weimaraners