dinsdag, augustus 07, 2007

Suplementaire "ongewilde" rustdag

Vandaag geen training door onvoorziene omstandigheden. Kan gebeuren, maar het mag niet teveel meer voorvallen. Als ik op 01/09/07 wil meedoen aan "Dwars door Izegem" zal ik toch nog een aantal Kms op mijn teller moeten hebben.

"Dwars door Izegem" een loopwedstrijd georganiseerd door IVAC is een beetje speciaal onder de stratenlopen. Deze wedstrijd is namelijk een duurloop die gezamelijk wordt gelopen -de eerste 23km aan ongeveer 12km/hr (tijd 2006 = 01:53:08). Het definitieve startschot weerklinkt op 8km van de eindstreep en dan kan iedereen zijn "sprint" inzetten. De winnaar van verleden jaar deed er 28'48" over, de mindere goden een kleine 45'.

Dit is een ideale voorbereiding op een marathon! Als je nog een dertiger wil lopen in het vooruitzicht van uw komende marathon, dan is Izegem de "place to be"! Verleden jaar was blogger Sven een sterke deelnemer en ook "loopbeest" Frank Spencer heeft deze wedstrijd op zijn programma staan!

Om reclame te maken voor een wedstrijd moet je altijd bekende namen (BV's) siteren, daarom Frank & Sven.

Nutteloze weetjes:
* Iemand die 75 jaar oud wordt zal ongeveer 220.000 uur -dat is 23 jaar- geslapen hebben.
Er zijn er die 23 jaar wakker waren en die de andere jaren sliepen.

* Tussen het moment van de dood en het inzetten van de rigor mortis kan de contractie van de spieren ervoor zorgen dat het lichaam omdraait.

Geen opmerkingen: