zondag, augustus 19, 2007

Sirenejogging


.



Vandaag de "10 miles ofte 16.0934 km" te Middelkerke gelopen, maw de "Sirenejogging". Nog geen exacte tijd en plaats, maar wel de onofficiële tijd van ikzelve met mijne polar. Hoogstwaarschijnlijk zal deze tijd nog afgerond worden naar beneden aangezien het toch efkes duurde eer ik over de startlijn "wandelde" met mijn chipke. M'n tijd dus: 1'16'12".

Rustig gestart, als vanouds achteraan het peleton, en na een paar honderd meters het tempo gevoelig naar omhoog getrokken. Op dat moment liep ik aan ongeveer 13km/hr (info van Marc, dank u wel voor de begeleiding). Slecht ingeschat natuurlijk want de laatste kilometers kon ik niet meer versnellen, dedju! Ik had dus beter de eerste kilometers wat trager gelopen. 'k Zal het dus nooit leren maar ja, ik ben nog jong en onervaren.

De sirenejogging is een zeer goed georganiseerde dijkloop en er zijn slechts 2 items die voor verbetering vatbaar zijn.

*Jammer dat er geen bewaakte kleedkamer was. Het was dus hopen dat alle lopers eerlijke mensen waren en dat de spullen nog aanwezig waren na de loop. Eentje was zijn handdoek kwijt, vastgesteld in de douche en moest in zijn adamskostuum terugwandelen naar de kleedkamers dat tot groot jolijt van de dames die in de gang stonden te wachten. Een uur later stonden ze er nog te wachten want er was veel passage van gespierde mannelijke lichamen.

*Er mocht ook minstens één bevoorradingspunt erbij. Eéntje met drank en ééntje met sponsen is wat weining.

Nadien nog kunnen genieten van een vitamientje (donkere Grimbergen) om dan jammer genoeg te vroeg naar huis te moeten wederkeren. We waren verplicht (etentje-spagetti-dochter) anders had ik zeker nog wat willen blijven om met alle canicrossers nog te kunnen genieten van 1 of 2 of ...vitamientjes. Ook Koen en vriendin waren aanwezig en ook met hen had ik een vitamientje of 1 of 2 of ... willen nuttigen maar 't geeft niet mogen zijn.

Conclussie: 'k Ga nog veel moeten trainen om "Dwars door Izegem" tot een goed einde te brengen.

In het casino van Middelkerke waren er kunstwerkjes te bewonderen, Linda heeft er eentje op de gevoelige plaat gezet. (voor degene die twijfelt, 't staat links)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

met of zonder afronding: je hebt een knappe tijd gelopen. En al direct Meneer Chapeau gespeeld ... als ze nu bij de Runners World nog niet weten wie ze een eigen rubriek moeten geven ...

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Goed é zeg , heel mooie tijd allesinds Proficiat en we wisten wel niet dat je zo "kunstminnend" bent ...ps dwars door ... dat ga zeker lukken

Anoniem zei

die vitamientjes hebben inderdaad gesmaakt hoor ! spijtig dat je er niet meer bij was, twas best nog gezellig