maandag, januari 15, 2007

Kids Run



Na de Bike-joring en de canicross voor man & vrouw is ook de Kids Run zeer populiar bij de ... kinderen. Het is een plezier om de kleine gasten met hun trouwe kameraad te zien lopen. Dit is een ideale gelegenheid om onze jeugd te laten sporten met hun viervoeter. De jongsten lopen met ma, pa of een andere crosser als begeleider, de iets oudere atleetjes mogen alleen lopen. De afstanden zijn aangepast en iedereen komt op het podium en ontvangt zijn prijs. Ook de hondjes worden niet vergeten, die krijgen ook hun zakske eten. Mijn honden weten perfect wat er te verdienen valt, niet lopen is geen eten! :-) Hondenliefhebbers en andere GAIA-leden, onnodig om te reageren, dit was een, weliswaar flauw, grapje.


Kom gerust een kijkje nemen op een canicrosswedstrijd, snuif de sfeer op en misschien heb je wel zin om uw kleintje te laten meelopen. Misschien heb je wel zin om zelf mee te lopen! Het kan allemaal als uw hond maar gezond is en uw boekske van uw hond (dat in orde is) meebrengt. U moet nergens lid van zijn of worden, uw hond mag alle bloedlijnen van de bestaande rassen in zijn lichaam hebben stromen, ze mogen allemaal meedoen, als ze maar sociaal zijn. (en u ook natuurlijk). Hier meer inlichtingen.



6 opmerkingen:

Bert zei

Mooie invitatie,
die foto met juffrouw172 en haar grote hond-met-tong:
prachtig!!

Anoniem zei

Ik zie dat die 'kids' handschoenen dragen. Heeft dit een bepaald nut?

Stefaan zei

Voor Betty: Niet speciaal. De reden zou kunnen zijn dat ze hun handen willen beschermen bij het vasthouden van de riem. De hondjes kunnen nogal stevig trekken aan de start. Vreemd maar onze Waalse vrienden dragen veelal handschoenen en Vlamingen eigenlijk niet. U ziet dus hier 2 Franstalige meisjes lopen.

Unknown zei

Hoi Etienne,
Hartelijk dank voor je bericht over de 30km. van Izegem. Normaal gezien ben ik er graag weer bij, ik bewaar er immers heel goede herinneringen aan, puike organisatie en een toffe, unieke sfeer. Een niet te missen evenement, maw.

Anoniem zei

spijtig dat je er niet bij was in Mol Etienne. Nuja, er komen er nog...

Anoniem zei

Moet een prachtig zicht zijn. Ik denk dat zowel hond als mens zich amuseren op de canicross. Als het lukt komen we zeker eens kijken.