woensdag, september 17, 2008

Mooie Finse in Zweden!

15 Sep: 5km - 27'25" - 10,92km/hr
17 Sep: 6KM - 33'49" - 10,73km/hr


'k Heb foto's genomen van de mooie Finse hier in Zweden. Zo kan iedereen die niet het geluk heeft om naar Boden af te zakken toch nog meegenieten. 'k Heb er zelf al 2x gebruik van gemaakt en het bevalt me zeer. Zoals jullie kunnen zien (hierboven) was het niet te lang zoals ik anders wel gewoon ben van te doen, en was het ook niet snel maar dat is wel iets van mijn gewoonte.



Zoals u kan zien is de prachtige Finse piste ongeveer 3km lang en het is niet alleen ideaal om er te lopen, het oog krijgt ook wat. De natuurpracht is er overweldigend en dan heb ik er alleen maar een heel klein (plaatselijk) gedeelte van kunnen zien.




Laatste foto: Onze coach van de geweerploeg (rood shirt) begroet hier Thomas FARNIK van Oostenrijk. We zijn hem tegengekomen tijdens ons duurloopje. Hij geniet ook (zoals vele andere) van dit mooi stukje natuur. Farnik is niet de eerste de beste. Uitgeroepen tot beste geweerschutter van het jaar (2006?, 'k ben niet zeker) en al 3 deelnames aan de olympische spelen achter zijn naam! Hier bereikte hij met de Oostenrijkse ploeg de eerste plaats en individueel werd hij (pas) vierde. Van een hoog niveau gesproken op dit WK.

2 opmerkingen:

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Mooi dat je dit kunt meemaken !

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Sjiek jong , ben jaloers !!!!!!!!!