maandag, september 01, 2008

Dwars door IZEGEM

Voor alle sportieveling die een originele marathonvoorbereiding willen afleggen onder de vorm van een wedstrijd ... hier moet u zijn! 23km samen lopen/trainen (goeie en minder goeie lopers blijven gezellig samen), daarna het "vliegend" startschot voor de resterende 8km.
Dwars door Izegem

IVAC IZEGEM ORGANISEERT 23 ste “ DWARS DOOR IZEGEM “
  • Zaterdag 6 september 2008
  • Aanvang: 14.00u. Afstand: 31 km
  • Wedstrijd staat open voor iedereen
  • Contactadres: Vandommele Koenraad voetbalstraat 8 8870 Izegem
    Tel. 051/ 31 44 15 Email: info@ivac-izegem.be
  • Inschrijvingen: vooraf € 4,00 dag zelf € 5,00
  • Kleedkamers, douches, inschrijvingen, prijsuitreiking
    SPORTHAL KACHTEM, Hogestraat, izegem-kachtem
  • Wegbeschrijving sporthal Kachtem:
    Snelweg A17/E403 Brugge-Kortrijk: afrit 6 richting Izegem-Harelbeke, aan rotonde links en onmiddellijk weer links, langs Top Interieur. Straat meevolgen naar rechts, brug over, aan de rotonde rechtdoor. Aan het marktplein rondleiding volgen en naar links. De sporthal bevindt zich 100 m verder aan uw linkerzijde.
  • PRAKTISCHE INFORMATIE
    1. Organisatie: Deze duurloop is een organisatie van de v.z.w. IVAC Izegemse Vrijetijds Atletiek Club.
    2. Reglement: Verplicht gebruiken van inschrijvingsformulier, verplicht dragen van borstnummer op zijn volle grootte, inschrijven tot 30 min. voor de start. De organisatoren zijn niet verantwoordelijk voor lichamelijke en/of materiële schade die de deelnemers zouden kunnen lijden tijdens, voor of na de wedstrijd
    3. Voorafinschrijvingen: Per overschrijving op het nummer 775-5783148-29 van IVAC Izegem voor 25 augustus 2008 . Prijs € 4,00,-. Borstnummers af te halen aan de start. Breng uw stortingsbewijs mee!
    4. Inschrijvingen: Dag zelf € 5,00,-. Inschrijvingen vanaf 12u30 in de sporthal te Kachtem.
    5. Start: Wordt gegeven om 14u aan de sporthal
    6. Kleedkamers: Voorzien ter plaatse zaal
    7. Wedstrijd: Iedere deelnemer dient tot aan km 23 achter de DEXIA-wagen te lopen. Deze afstand wordt gelopen aan 12 km/u. Aan km 23 wordt de start gegeven voor de resterende 8 km en is er een open wedstrijd.
    8. Parcours: Zeer rustig, loopt langs het landelijke schoon en de stille plekjes van Kachtem, Emelgem en Izegem. Niet geschikt voor rolstoelatleten.
    9. Informatie: Op het nummer 051/31.44.15
    10. Prijs: Iedereen kan vanaf 17u zijn naturaprijs afhalen.
    11. Uitslag: Te bekomen vanaf 18u. Opsturen uitslag € 1,00,-. Ook te raadplegen op de website.
    12. Politie en organisatie eisen uit veiligheidsredenen dat lopers die de groep niet kunnen volgen aan 12 km/u op eenvoudig verzoek in de bezemwagen plaatsnemen en hun borstnummer afgeven. Wie weigert te stoppen, loopt op eigen risico.
  • Iedereen kan nog de dagzelf inschrijven.
    Personen die al in geschreven zijn en een mail ter bevestiging hebben gekregen, kunnen hun borstnummer aan de inschrijvingen gaan afhalen. De mail krijgt u pas wanneer wij de betaling hebben ontvangen.
  • Parcours
    Zeer rustig, loopt langs het landelijke schoon en de stille plekjes van Kachtem, Emelgem en Izegem. Niet geschikt voor rolstoelatleten.

1 opmerking:

Cremke zei

Of in Evergem, maar daar mochten we het hier niet over hebben zeker. :-) 't Zal dus voor een ander jaar zijn