maandag, juli 07, 2008

Kastelenloop bis

Vandaag een dagske verlof genomen en toch gene tijd gehad om te sporten.

Vergadering IVAC:
De evaluatie werd gemaakt van de Kastelenloop tijdens de maandelijkse bestuursvergadering van IVAC. De "te verbeteren" punten werden besproken en zullen volgend jaar niet meer voorkomen. Eén ervan, er komt kilometeraanduiding op het parkoer. Dit werd niet meer gedaan omdat een aantal jaar geleden onze borden telkens werden verplaatst of ze verdwenen.

Een negatief puntje -mag zeker niet meer voorkomen- de Leffe was veel te snel op. Zal volgend jaar ook niet meer voorkomen!

Nog een zeer positief punt. De zeer gewaardeerde blog van Cremke. Daar konden we het prachtig resultaat van onze organisatie zien en dat maakte het bestuur van IVAC zeer gelukkig.

Ook de positieve resultaten op de andere blogs en de commentaren van de lopers aan de aankomst doen de harde, stille werkers deugd. U zag enkele vrijwilligers druk bezig buiten, weet dat er nog velen waren die ergens in een hoekje of ergens onzichtbaar binnenkamers ook druk bezig waren. Zonder al deze gewaardeerde medewerkers geen organisatie en dus ook geen wedstrijd.

Nutteloze weetjes:
* Er zijn geen openbare toiletten in Peru.
* Central Park in New York is twee keer groter dan Monaco.

Geen opmerkingen: