zondag, december 16, 2007

Slothappening 7de "Vlaams Canicross Criterium"

Deze namiddag was het beste wat de Vlaamse canicross te bieden heeft verzameld te Aartrijke. In een gezellige, amicale sfeer werden de beteren, de kampioenen van Vlaanderen, in de bloemetjes gezet. Ook de minder gekende, achter de schermen werkende medewerkers werden in de spotlights gezet. De onmisbare sponsors werden bedankt en het "Gulden Sporen Trofee" ging deze keer verdiend naar Patrick De Vleeshauwer en gezin. Alle brave canicrossers -iedereen dus- kreeg van de Sint, deze keer (weeral) vertegenwoordigd door B-Connected, lekkere chocolade.

Wat Etienneke betreft:
Wel door mijn 6de plaats in het criterium mocht ik een prijs kiezen en heb ik gekozen voor een run&bike shirt van Jack Wolfskin. Een prachtig exemplaar (waarde 60 E) die door onze sponsor werd aangeboden. Jack Wolfskin Store, vertegenwoordigd door Michel Ceriez, was een milde schenker van tal van mooie sportieve kledij dat door iedereen ten zeerste werd geapprecieerd. Ook CANEX -hondenvoeding- was een gulle schenker. Zico & Chippie zijn weer zeer tevreden nu ze enkele dagen geen droog sneetje zullen moeten verorberen.

Het nieuwe seizoen kreeg een gezicht, de data voor het criterium van 2008 werd bekendgemaakt. Voor de lopers, bloggers die hun kans willen wagen (en sommigen zullen van de partij zijn), de zonnige zondagen zijn vermeld links op deze blog. In tegenstelling met vorig seizoen zal ik in 2008 terug aantreden op de lange cross. We zijn intussen een jaartje ouder en ik loop nu in de categorie "Giants". Met andere woorden bij de "ervaren" lopers! :-)

Belangrijke spelers in het canicrosscriterium zijn: Canex Dynamic, Esso, B-Connected, ING, Jack Wolfskin Store Gent-Antwerpen, Hima en Volvo. Dank u wel!

Aan het organisatieteam van deze mooie namiddag zeg ik "Dank u wel". De soep was zeer lekker! Alle canicrossers bedankt voor een heerlijk canicross-seizoen en tot volgend jaar.

1 opmerking:

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Leuke bende die Canicrossers en dogs ,altijd leute en jij terug een knappe prestatie PROFICIAT !! alvast een mooi 2007 loopseizoen gehad op naar 2008 prettige feestdagen voor u en de familie (en hondjes)