zondag, december 02, 2007

De "Bloggers Run" te Gistel

1hr08' - 10,5 - 9.25km/hr

Deze morgen de "verre" verplaatsing gemaakt naar Gistel om deel te nemen aan de oefengalop. Daar waren namelijk een aantal dapperen -bloggers, een nieuw soort mensenras?!- die door regen en wind een duurloopke samen wilden "beleven". We hadden geluk, de weergoden waren met ons, het sneeuwde niet.

Koen de marathonman was de auteur van deze bijeenkomst. Het mooie (groot) Tghistelhof was de start- en aankomstplaats van onze training. Na de verkwikkende douche konden we al direct genieten van een "vitamientje" ons aangeboden door gastheer Koen. Een beetje gezellig "kouten" en het evenwicht in het lichaam herstellen door de vitamientjes tot ons te nemen. Ondertussen konden we genieten van de muziek van het viertal NaZdarovje, deze keer herleid tot een trio want volgens zanger 2 lag zangeres 1 nog in bed. Onze jogginggirl (ook bij haar een mooi verslagje te lezen) wilde direct het podium opspringen maar bij gebrek daaraan (podium) heeft ze het toch maar niet gedaan. Maar nu weten we dat er zangtalent aanwezig is onder de bloggers.

Wat ik nu ook weet is dat FC De Kampioenen nooit meer hetzelfde zal zijn.









4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aan de Sint vragen wij een dvd van de Kampioenen :
lekker 6 afleveringen na elkaar ...
Wat een luxe :-).
't Was inderdaad een gezellige bedoening in Gistel ondanks het hondeweer.
Voor herhaling vatbaar !

Jogginggirl zei

Merci voor 't leuke gezelschap ! Sebiet peizen de mensen nog dak ga optreden of zo, jij na een paar extra leffes daarentegen... ! Enne : Lopen met hond zie ik niet zo zitten...

RunningRonald zei

gezellige boel daar!

Anoniem zei

Aangenaam om je wat beter te leren kennen Stefaan. Voor herhaling vatbaar zo ik zo zeggen ! Tot de volgende westvlaamse meeting !