zondag, juni 24, 2007

Zulte achterwaarts

44'49" - 10K - 13,39K/Hr


Ik heb voorwaarts gelopen, dat is al lastig genoeg, maar Mario heeft het gepresteerd om de 3,4K wedstrijd achterwaarts uit te lopen. Een prestatie om U tegen te zeggen. Een dikke proficiat voor dit huzarenstukje. Dit alles kaderde in de actie die de webloglopers ondernemen om de organisatie "Make a Wish" te steunen. De taart, tvv Make a Wish, die ik aan mijn vrienden trakteerde werd unaniem als "zeer lekker" uitgeroepen.


Er waren ook enkele canicrossers afgezakt naar deze mooie wedstrijd. Francis De Jode (met Sophie), Rik Beert en Hans Roos waren ook van de partij.
Rik heeft waarschijnlijk te lang achter een mooie loopster gelopen want hij kreeg zijn hartslag (185) niet meer naar beneden. Daarom vinden we hem wat verder terug in het klassement want hij heeft wijselijk de wedstrijd al joggend uitgelopen.
Hans bewees dat hij ook zonder zijn hond een uitstekende loper is. 5de plaats met een tijd van 34'58".
Francis vond de 10K iets te weinig en besloot dan om ook maar deel te nemen aan de 3,4K wedstrijd. Met 44'27" deed hij 22" beter dan ikke. 'k Zal nog veel boterhammekes moeten eten als ik voor Francis wil eindigen.
Wat te zeggen over Tinne Sprangers. 'k Heb de eer gehad om 2 ronden in haar gezelschap te mogen lopen maar dan was de pret uit. Deze "weblog-gazelle" zag ik verder uitlopen na haar versnelling. Niet meer bij te benen. Frank Spencer liep ook mee en dat na een slopende marathon op de "Nacht van Vlaanderen", chapeau!
Een geslaagde wedstrijd, weer veel nieuwe gezichten op een blog kunnen plakken. Een sympathieke "bende"!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het wordt blijkbaar een wekelijkse gewoonte om je te ontmoeten : volgende week lopen we beiden ook al in Izegem.
Het rode leger in het loopfestijn van Zulte was alvast indrukwekkend.
De toon van de "Make a Wish-campagne" is alvast gezet.
Proficiat met je prima prestatie : zelfs zonder Nacht in de benen had ik je nooit kunnen bijbenen, zelfs met ditzelfde Tinneke in de buurt :-)

Anoniem zei

Tinneke vroeg haar af op haar blog wie die weblogloper was die naast haar liep. Bij deze is het mysterie opgelost.
Knappe tijd trouwens.

Anoniem zei

Leuk dat je erbij was Etienne! Het was inderdaad een supergezellige namiddag en je hebt knap gelopen ook. 'k Heb je per mail een aktiefoto doorgestuurd!