zaterdag, juni 02, 2007

Uitgelezen

Vandaag misschien een korte wandeling met de honden en dat zal het enige zijn qua (gezonde) activiteit. Deze middag ga we eten met een vriend die overgekomen is van Turkije. Een oude collega die zijn hart verloren heeft in Ankarra en die nu een korte vakantie heeft in België. Vanavond gaan we nog eens de Belgen aanmoedigen en dan vroeg in bed (+/- 0100hr) om fris aan de start te komen op de canicross van Oostende.

Uitgelezen: "Adriaan Brouwer" van Felix Timmermans. Zeer mooi boek over het leven van schilder A. Brouwer, "de grote meester van de kleine werkjes". Veel humor en een mooie beschrijving van het leven in de jaren 1600-1650. Er bestaat nu zelfs een donker biertje met de naam Adriaan Brouwer, toch eens proeven.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Amusement dit weekend in Vichte, laat ze smaken. Dit is voor jullie dicht bij de deur. Wij kunnen er spijtig genoeg niet heen. Wanneer wij naar Vichte rijden is het om 'Duchesse de Bourgogne' te kopen bij brouwerij Verhaege en een 'Duchesse' van't vat te drinken in 'De Watermolen'. Meer info over "Adriaan Brouwer" biertje kun je trouwens ook op mijn blog vinden (links onderaan bij de biertjes op de naam klikken).

Bert zei

Geniet van die unieke momenten met je vriend(en) & verruim je horizonten (& schol...).