vrijdag, juni 29, 2007

De voorbereiding








Deze namiddag samen met een aantal enthousiaste medewerkers alles klaargezet voor de 1/2 marathon van morgen. Morgenvoormiddag enkel nog de "final touch" door de ... "zaterdagvoormiddag-ploeg" en de Kastelenloop kan van start gaan.

Marcel en Frans toonden zich nog topfit en "liepen" hun wedstrijd vandaag al met 2 nadarafsluitingen op hun rug.










De prijzen & podium-wagen werd deskundig op zijn plaats gezet. In 1-2-3 werd dit karreke naar voor en naar achter geduwd ... dit meerdere keren tot iedereen tevreden was. We zouden toch niet willen dat de winnaar zijn been breekt als hij zijn trofee afhaalt.

Het parkoer werd nog eens afgewandeld en ontdaan van alle hinderende takken en netels. De zijs en snoeischaar werden duchtig gehanteerd. Duidelijk dat de dienstdoenden geen groene vingers hadden, integendeel gelukkig behield iedereen zijn vingers en andere ledematen.

Men weet nooit in dit land, maar voor het geval er nu toch een druppelke regen zou vallen dan kan iedereen zich tegoed doen van een "natje en een droogje" in dit uniek kader van het kasteel.



Beste bloggers, ik kan u verzekeren dat er genoeg vitaminnedrankskes aanwezig zijn en na een strenge test, goedgekeurd zijn!

2 opmerkingen:

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

VEEL SUKSES MORGEN IK DUIM (jammer dat we niet kunnen komen , we hebben verplichtingen "Feestje"

Bert zei

Alle succes!
Een pluim voor alle vrijwilligers die zo'n onderneming op poten zetten.
Geniet er van (in de mate van het mogelijke) en we zien uit naar het verslag!

Prettig weekend!!!