zondag, maart 08, 2009

Canicross Vilvoorde


Vandaag was het zover. De eerste canicross van het seizoen! Vertrokken om 0900hr te Izegem ... in de regen. In Vilvoorde konden we genieten van een deugdoend zonnetje. Heerlijk canicrossweer. Dit seizoen zal ik aantreden in de lange cross. Zo kan ik de concurrentie uit de weg gaan van onder andere Gunther, Steven en andere toppers :-)

Veel volk wat dus betekende dat het aanschuiven was vanaf Wemmel, Batibouw zal er misschien ook voor iets tussengezeten hebben :-). Na de verplichte dierenartscontrole konden we onze euro's kwijt aan de inschrijvingstafel. Ook daar was het druk en dus aanschuiven.

Aangezien ik geen deel meer uitmaak van het helpende team (ingeven van deelnemers en ingeven van de resultaten aan de PC) kon ik rustig opwarmen en het parkoer eens verkennen. Martin Droeshout, organisator, had een prachtige omloop in elkaar geknutseld. 'k Heb hem vervloekt tijdens de wedstrijd, achteraf heb ik hem gefeliciteerd. :-)


De cross was lastig! Praktisch niets plat alleen maar omhoog en omlaag. Het loopdecor was mooi en uniek in het canicrosswereldje -park "De 3 fonteinen"-

Op de eerste wedstrijd van het seizoen is het altijd leuk om de vrienden van vorig seizoen terug te zien. Hun conditie te peilen en uw eigen kansen in te schatten. Ik heb het al begrepen, 'k zal nog serieus moeten trainen om een deftig niveau te halen. Veel nieuwe gezichten waaronder een paar sterke lopers. 'k Zal mij weer moeten specialiseren op de "apres-run".

Morgen meer ivm de uitslag.

Hieronder foto's van een amateur, ikke. De ene foto is al beter dan de andere maar 'k ben nog in mijn experimentele fase (net als mijn lopen). De foto's zijn vrij te downloaden. Klik op de foto en u krijgt de volledige reeks te zien. U doet maar, als ge erop staat dan is hij van u. Bedankt dat ge voor mijn lens hebt willen passeren.
(ervaren en onervaren fotografen onder jullie mogen gerust tips en/of kritiek geven op de foto's zodat ik in de toekomst minder de "deleteknop" moet gebruiken)
Canicross Vilvoorde 2009

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Lijkt mij leuk zo een canicross.
Mooie foto's hoor...knap gedaan.

Steven zei

knappe foto's, Stefaan! Blij dat ge erbij waart, op de zeehondencross hebben we wat meer tijd voor 'ne après-cross ;)

Nikki zei

Hoi Stefaan, Coole foto's !!!
En omdat je schrijft "vrij te downloaden", zou ik graag foto 61 willen lenen van jou ! Want da zenne kik :-) Thanks om de foto te maken !!!

See you next time :-)

Groetjes,
Nikki

Nikki zei

Doh !!!! Zeg ik Stefaan en je noemt Etienne . Sorry hoor ben helemaal in de war want ik bedoelde ook foto 66 ipv 61.
Tja, misschien moet ik toegeven dat ik nog wat moe ben van gisteren ?!?!?

Saluutjes

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Inderdaad een prachtig parcours, en ik hoop dat ze deze versie ook volgend jaar kunnen herhalen ! Blij dat je er weer bij was, en sorry dat ik weeral te stijf was achteraf om nog even langs te lopen... ;-)

Gunther Selena Cujo Dorit zei

...en niet zo bescheiden, he Stefan. Heel mooie foto's, bedankt hoor ! Ik neem ze even mee over naar blog en facebook. Merci !!!

Nikki zei

Stefan, Etienne, whatever ....
Steven Dujardin brengt me helemaal in de war. En ik dacht dat het aan mij lag :-)

Thanks voor de foto :-)

Steven zei

Vrouwen hé Stefaan ;pp

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Ja Stefan, ik vrees dat Steven zijn vrouwenclubje weer wat groter geworden is... hoe dat hij dat toch he ??? ;-);-);-)

Anoniem zei

Knap gelopen, Etienne.
En bij de après-run behoor je volgens mij toch bij het selecte kransje favorieten voor de podiumplaatsen.