donderdag, mei 17, 2007

Nismes


1hr - 10,7km - GHS:139


Rustig duur(vet)loopje. 't Was prachtig weer om te joggen en het parkoer was, op een paar karaktermensen na, verlaten. Laat ons zeggen dat mijn bescheiden voorbereiding op de 1/2 marathon van Izegem, "de kastelenloop" nu gestart is.

Vanavond maar meer nog morgenvoormiddag is er de voorbereiding op het wandelweekend te Nismes. Met Jogging Doggie gaan we van vrijdagnamiddag tot zondagnamiddag de streek verkennen met onze viervoeters. We logeren met de bende in "Au bonne Auberge", een etablissement die ons graag ziet komen en ons zeer goed weet te verwennen op culinair vlak. Dat deze uitbaters ook nog hondvriendelijk zijn en onze hondjes op de kamers toelaat maakt het feest compleet.

foto: Een locatie dichtbij Nismes. Fondry des chien, openluchtgrotten: de legende gaat dat de mensen daar hun honden naar beneden gooiden. 'k Geloof er niet veel van, 'k zal het eens testen, het lijkt me niet zo diep. :-)

Een tip voor de mensen die thuis blijven en een goede film willen meepikken. Zaterdagavond op 1, Billy Elliot. Prachtige film, één van de mooiste van de laatste 100 jaar!

Geen opmerkingen: