vrijdag, november 13, 2009

Liftoff van Herbalife ...

... of toch iets anders?

Dat ik gisteren zonder noemenswaardige voorbereiding toch een redelijke 1/2 marathon heb gelopen moet zijn reden hebben. Eerst en vooral de hoog motiverende aanwezigheid van alle sympathieke bloggers en facebookers. Zij geven allemaal toch een extra "dimensie" aan een loopwedstrijd. De dames tijdens de wedstrijd de mannen vooral na de wedstrijd.

Maar er was nog iets anders. Inderdaad, de LIFTOFF van Herbalife. Dit goed smakend bruistabletje was mijn extra energie tijdens de eerste 11km's. Eens mijn flesje was gedumpt op de bevoorradingspost ben ik sneller gaan lopen. Om geen misverstanden te veroorzaken, het bruistabletje moet men gebruiken met een 1/2 liter water. Het tabletje niet zo maar in uw mond steken!

Nu zit ik natuurlijk met een probleem. Voor de wedstrijd waren er 3, weliswaar onschuldige, jeneverkes aan mij opgedrongen. Om niet "anders" te doen, iedereen deed het op de jeneverbus, heb ik ze maar uitgedronken. kMoest nog rap zijn ook of Koen -de marathonspecialist- die naast mij zat had ze afgepakt. :-)



Maar is mijn wedstrijd nu goed verlopen dankzij de Liftoff of dankzij de jenever? kZal het moeten uittesten op de volgende wedstrijd. Eentje op jenever en eentje op Liftoff! :-)
Alhoewel, kdenk dat de liftoff mij geen kwaad heeft gedaan!

3 opmerkingen:

Tiny zei

Het was werkelijk een schitterende dag. bij leven en welzijn volgend jaar weer van de partij.

Steven zei

hey stefanovitch, laat es iets weten bij een volgende jogging hé!

Koen zei

weeral de schuld op een ander steken :-)))