vrijdag, oktober 23, 2009

Terug thuis

Woensdag, laat in de avond, terug thuisgekomen na een lange autorit. Vertrokken om 0830hr uit Holzhauzen om rond 1930hr, met veel geblaf, ontvangen te worden in Izegem.

Heerlijk om na meer dan 5 weken weer te kunnen genieten van onder andere een heet bad en de beste "home-made" spaghettie van heel Noord-Europa klaargemaakt door Linda. Het andere genot kan hier niet besproken worden, er lezen kinderen mee.

Gisteren nog gaan werken om de administratie van mijn zware cursus in orde te brengen, vandaag verlof. tWas nodig om eens te kunnen uitrusten. Toch nog eens passeren in de Standaard boekhandel want er zijn daar opendeurdagen. Vanavond ga ik weer trainen met de gasten van Ivac en Flac. tZal aanklampen en zweten worden.


Toppers die verleden jaar deelnamen.

Aan alle atleten die morgenvoormiddag niet weten wat te doen of waar naartoe. Om 0900hr klinkt het startschot van de 10km pisteloop in het Izegems stadion. Organisator is IVAC en de financiële bijdrage is miniem. Wil je uzelf eens testen, weten wat je waard bent na een lang seizoen van trainen, uw verbetering in conditie kennen ten opzichte van begin dit seizoen? Kom dan maar af, het is er altijd zeer gezellig.

Geen opmerkingen: