maandag, oktober 19, 2009

Einde van ...

7,45km - 43'13" - 10,3km/hr

Duurloopje langs het gekende parkoer. Fris maar aangenaam. Aanzienlijk minder km's dan de collega bloggers die in het weekend hun marathon afwerkten. Proficiat aan de atleten. Ondertussen heb ik me wel al ingeschreven voor de Louis Persoons Memorial Marathon. Later meer over deze mooie wedstrijd.

Einde van ... de cursus, DE grote eindtest, het sportdiploma. Alles hebben we met een positieve noot kunnen afsluiten. Morgen rest ons nog enkele administratieve formaliteiten af te handelen, een bezoekje aan een plaatsekijk museum, en een afscheidsmoment met de collega cursisten.

Vandaag hadden Guy en Regis nog hun laatste sporttest af te werken. Hoogspringen!!!
Eerst was Guy aan de beurt. Hij moest, volgens de leeftijdstabellen, over 1m15cm zweven. In eerste instantie lukte hem dat zeer goed. Getuige de foto hieronder.


Eens de "lat" in het spel kwam was het al iets minder. Maar toch, bij zijn tweede poging deed hij een prima evenwichtsoefening op de "lat" en rolde hij over naar de goeie kant. Sprong gelukt, diploma binnen! Proficiat Guy.


Daarna mocht uithoudingsbeest Regis zijn zweefcapaciteiten demonstreren. Aangezien Regis in de jeugdige klasse mocht aantreden moest hij wel 1m25cm overvliegen. tIs makkelijker eronder te springen dan erboven. Dat heeft hij ook enkele keren aan ons duidelijk laten zien. Maar eerst moest hij nog uitzoeken langs welke kant hij ging aanlopen. Ambetant voor de fotograaf, kheb nogal "weg en were" moeten lopen.
Het springen ging hem niet zo goed af.


De lat erop leggen was dan weer één vloeiende beweging.


5 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiaat aan alle drie voor u prestaties (sport en cursus) !!!
Nu, t'is tijd om te komen werken bij ons ! De vakantie is gedaan !!!! Ha Ha Ha...

geert zei

volgens mij gaan je gezellen niet meer hoogspringen wanneer jij met je camera in de buurt bent ;-)

Anoniem zei

Goed gedaan jongens en nu hup hup naar de Heimat. Ik wens jullie een behouden terugreis en niet te zot op de baan hé...
m13

koen zei

en zijn er foto's van uw elegante sprongen over... 90 cm??? of was het iets meer... :-)

Cremke zei

En nu opbouwen naar de Canicross te St-Katelijne. En daarna naar een halve tsn Deinze en Bellem. Dat lijkt mij een ideaal programma ter voorbereiding van de LPMM