zondag, oktober 11, 2009

Sportief uitstapje op zaterdag

7,4km - ? - ?

Het verkeerde knopje ingedrukt bij aankomst, daarom geen eindtijd en dus ook geen gemiddelde. De afstand is niet moeilijk te weten, twas hetzelfde toerke van de laatste keer.


Zaterdag zijn we naar de ALIANZ Arena geweest. Dit is een mastodont van een stadion, de thuishaven van Bayern Munchen en Munchen 1860. Toch een indrukwekkend bouwwerkje.
Guy zou alles op zijn hoofd zetten. Straks heeeft hij een extra valies nodig om al zijn hoeden in te steken.


In de namiddag zijn we nog "binnengesprongen" in het OLYMPIA Park. Eveneens de moeite waard. De laatste voorbereidingen voor de "Munchen Marathon" waren nog bezig maar alles zag er prima uit. Binnengewipt in de "Eventhalle", de marathonmesse waar alle merken met naam en faam in de loopwereld aanwezig waren. Je kon er werkelijk batjes doen.


Afgeprijsde schoenen en kledij, proeven van dorstlessers en andere uithoudingsverbeterende "snoepjes". Een waar lopersparadijs! Ook veel demo's. Bijvoorbeeld schudden met een stokske, waarvoor kan dat nu weer goed zijn?


Je kon er nog inschrijven ook. kHeb al veel zotte dingen gedaan in mijn leven maar deelnemen aan deze marathon, zonder enige vorm van voorbereiding, heb ik dus niet gedaan. Alhoewel ... het kriebelde. Hadden ze iets meer startgeld gegeven dan ...

De Keniaan Geoffrey Mutai heeft de marathon van Eindhoven gewonnen. Tedju, weer geen blogger. Of heeft die gast er wel ene?

4 opmerkingen:

Koen zei

Jadadde, ben wel jaloers van jullie bezoekjes ... machtig!!!

RunningRonald zei

weer een leuk uitstapje! en die gozer heeft wel een weblog www.GeoffreyMutai.ke maar die site is zooo slecht bereikbaar ;)

Unknown zei

Hallo Stefaan en Regis,

Ben blij te zien dat jullie daar fun hebben.
Missen jullie niet de trein en het lopen in Evere.
Morgen de cross gehoopt eens deftige tegenstand te krijgen.
Binnenkort terug?
Hopelijk genieten jullie tijdens het weekend wel eens van een goede ontbijt?
Nog een beetje op jullie (valse)tanden bijten.

Hopelijk tot vlug,

Patrick

natalie zei

jullie hezbben daar ook wel plezier zie ik...prachtige foto's.