vrijdag, oktober 16, 2009

Rustige duurloop

8km

Rustige duurloopje, ongeveer 50', goed ingeduffeld tegen de kou en met muziek in de oren. Blijkbaar had er niemand veel goesting om buiten te komen. Op het parkoer 2 fietsers tegenkomen voor de rest moederziel alleen in het grote, gevaarlijke, donkere bos. Zalig!

Begonnen aan het eerste boek uit de Millennium-reeks, "Mannen die vrouwen haten" van Stieg Larsson. Er volgen nog 2 kanjers van boeken, "De vrouw die met vuur speelde" en "Gerechtigheid". Stieg die overleed in 2004 heeft nooit het succes mogen meemaken van zijn 3 bestsellers.



Uitgelezen "Steenkoud" van Stuart Macbride. Een goed boek, en ik had bijna een zeer goed boek geschreven. Spannend van in het begin tot einde met toch wel een verrassende ontknoping. Nu nog een goeie Britse regisseur, een paar degelijke Schotse acteurs en een nieuw uitstekend detective/thriller serie is geboren. Genre Morse, Lewis, Frost, Dalziel & Pascoe, Taggert, Silent Witness, Midsomer Murders, Rebus, Waking the Dead, Inspector Linley Mysteries, Wire in the blood, New Tricks, Spooks, Foyle's War en Prime Suspect. kHeb er waarschijnlijk nog vergeten. Allemaal topseries.

De uitstekende Hellen Mirren van oa Prime Suspect en Calendar Girls



Aan de overkant van de zee weten ze wat een goeie detective/thriller is. Maar wij zijn even sterk. Niks kan er tippen aan de "kolderbrigade".




1 opmerking:

patrick zei

Succes met jullie eindexamen.
Vroeg in jullie bedje.

tot komende dagen