donderdag, september 24, 2009

We zijn nog niet weg


Een eerste luik van ons verblijf is afgesloten. Na de "grote" test van deze morgen kregen we het heugelijke nieuws dat het resultaat meer dan bevredigend was. We mogen blijven om het tweede luik van deze cursus aan te vatten, nog eens 3 weken van intense arbeid, iedere avond brainstormen, studeren tot een gat in de nacht ... ! Had ik dat maar allemaal gedaan toen ik ... klein was.

Vanavond gaan we dit natuurlijk vieren. We hebben in het weekend een restaurantje gevonden waar ze op donderdag pizza serveren aan 5 euro! Pizza in de solden, dat zal smaken. Op het terras met een rood wijntje erbij zal dat meer dan voldoende zijn. W e zijn alle 3 sobere mensen, tevreden met weinig. :-)

Programma:
Zaterdag wil Regis absoluut naar Munchen. Dat is geen probleem, Guy en ikke willen ook. Niet naar de bierfeesten, te druk, maar wel naar de ... "legowinkel"! Volgens Regis is er daar een grote winkel en ge kunt daar alles krijgen ivm de beroemde "lego". Trouwens, als je van lego's en bouwen met lego meer wilt weten, check dan de site van Matti (zoon van regis). De moeite waard!

Moesten we nu toevallig in de buurt komen van de bierfeesten, ge weet nooit, waar ligt die winkel, tja dan zullen we misschien eentje drinken, als 't past in ons strak tijdschema natuurlijk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiaat voor de test en santé voor de rest aan alle drie !
Denis

geert zei

kijk, heel simpel: jij post een foto van die legowinkel of ik geloof niet dat je van de bierfeesten bent weggeraakt ...