dinsdag, september 29, 2009

Doppel Herz

7,8km - 47'14" - 9,9km/hr

Aan een rustig tempo de velden ingetrokken rond onze vaste verblijfplaats, het hotel Sonnenhof. Deze keer het onbekende induikend, gewoon op gevoel met de gedachte; we zien wel waar we uitkomen. Het risico om doodlopende wegeltjes in te slaan is dus zeer aanwezig. 3 keer heb ik op mijn stappen mogen teruglopen.
Het voordeel is dat je prachtige stukjes ongerept natuur induikt, helemaal alleen, genietend van het mooie landschap. (niemand anders is zo zot om in die onbeloopbare, doodlopende paadjes te gaan wandelen, laat staan lopen)


uitleg foto boven: ?, heb ik niet genomen


Maar, aangezien 100m plat hier zeer moeilijk te vinden is, met andere woorden constant klimmen en dalen, beginnen mijn knieën weer te pruttelen. Daarom heb ik bij de lokale medicijnman EDIKA me een doosje "Gelenk Kapseln Extra 600 mit Glucosamin + Chondroitin" aangeschaft. Iedere dag neem ik een joekel van een pil om mijn gewrichten soepel en sterk te houden. -'k ben al mijn hele leven ne stijve (volgens al mijn turnleraars) 't zou me sterk verwonderen moest dit snoepje me soepel maken- Sommige mensen associeëren dit produkt ook met een vermageringskuur maar dat is kwakzalverij, lees het artikel maar via de link. Zeer nuttige medische informatie, ook voor de sporter en zeker voor de niet sporter. Onder andere atrose, artritis en ziekte van Crohn worden er ook besproken.

3 opmerkingen:

geert zei

opgepast en zeker niet te veel pillekes nemen. Moest 't toch gebeuren en je wordt té soepel moet je aan de Viagra ...

Anoniem zei

Pas op ! Pillekes en Bier dat is niet goed héé !!!
Salutjes...

De Nico zei

Wees verstandig, VDB is ook met dit product begonnen !!!