donderdag, september 17, 2009

Regis "did it again" (bis)

@Geert: geen oplossing, agressieve eekhoorns!
@Karlo: ge moet dat hier niet onderschatten, we hebben hier al "gezwoten" zulle!
@Den Nico: ze verstaan ons hier zo moeilijk. "Een waterke", in het Duits is dat dan "et was vor den groten durst bitte" en dan geven ze zoiets. 

Regis, 1 brok puur natuur, is gisteren met ons, Guy en ikke, naar de sauna geweest. Ik had al en verkenning gedaan en hen gezegd dat alles aanwezig was. Van handoek tot badjas en zelfs shampoo om ons eerst eens goed te douchen. Regis, ne rappe, stond als eerste in Adamkostuum en stevende richting stortbad. content met zijn overwinning. Na een paar vloeken, godvers en "kl..tz.kk.n"  gingen we toch eens kijjken wat er nu zoal een probleem kon zijn in een douche. Had de Regis toch niet het potteke eucalyptus genomen om zijn haar te wassen. Er kwam een kleine, discrete glimlach op onze lippen (die toch een paar minuten duurde en eigenlijk helemaal niet discreet was) toen hij riep dat dat serieus brandde in zijn ogen! 

Dat zijn ogen niet helemaal in orde zijn konden we de volgende dag ervaren. "Voor onze "vuile was" is er geen probleem" zei hij, "d er staat op 't einde van de gang een wasmachine". Ik keek eventjes naar hem en zei dat we eventjes van dichterbij gingen kijken. 't Was een deur met een rond venster erin. 'k Geef toe, er was een beetje gezichtsbedrog mogelijk ... met eucalyptus in uw ogen.

Mijn 2 sympathieke cursusgenoten Guy en Regis
Vandaag niet gelopen maar wel van een sauna genoten. Morgen terug looptraining ... als het wer het toelaat.

4 opmerkingen:

Bert zei

het blijft toch p r o p e r ;-)
lachen!

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Gelukkkig heb je de voetbal niet KUNNEN zien ... ;-)

Anoniem zei

Salut les p'tits gars !
Comme je vois, vous passez du bon temps la bas ! Moi c´est deja mon dernier jour. Ce soir je suis invite chez Steven pour un BBQ !
Bien le bonjour a tous... have fun !
Denis

Anoniem zei

Hallo IMerkes,
Ik zit hier samen met Denis en de familie jullie avontuurtjes uit Duitsland te lezen. Er blijkt daar toch heel wat te gebeuren. Ik ben zeer benieuwd naar de volgende avonturen in de sauna. Hier is alles voorlopig zeer goed! Wij hebben inmiddels zelf ook een blog: zoek op google naar schoonvliet: een spaans avontuur
Groetjes van Denis en Steven