woensdag, september 16, 2009

Regis "did it again".

Gisteren: 6,2km - 40'42" - 9,2km/hr
Vandaag: 7,4km - 44'05" - 10kmhr

We zijn er dan toch aan begonnen. Gisteren rustig met Guy, vandaag iets heviger met Regis. De omgeving om hier te lopen is prachtig. Volop natuur, hoogte 570m, een parkoer(s) die serieus op en af gaat, onze longen weten gewoon niet wat er gebeurt. 

Na het rustig duurloopje van gisteren heb ik nog kunnen genieten van de sauna in 't hotel.

Een kleine opmerking hier om de situatie in de juiste context te plaatsen; dit gebeurde allemaal na een leerrijke werkdag!

Deze namiddag, na het duurloopke besloten we om nog eens iets te gaan drinken. Ik was van plan om het "winterterras" van het hotel te bezoeken. Regis wou het dorp in ... te voet, wetende dat we een auto ter beschikking hebben en een Bob. "De plaatselijke cultuur opsnuiven" zei hij tegen Guy. Ik voelde het gevaar komen. Een "deja vu" kwam bij me op. Telkens we in het buitenland werken presteert Regis het om iemand wijs te maken dat hij de kortste weg kent, een "shortcut" naar een pitoresk terraske. Velen onder mijn collega's hebben al uren rondgelopen zonder een druppel Cola te zien. 't Was bijna donker als we terugwaren. Guy weet het nu, het zal hem geen 2 keer meer gebeueren. Vanf nu met de auto als Regis "zegt" dat hij iets weet zijn.

Foto onder : Regis, geboren met een ongelooflijk oriënteringsgevoel.

Toch was het een aangename wandeling en het terraske (Italiaans restaurant) hebben we gevonden. In het weekend gaan we er een pizza eten. 

@ Gunther: Nikske voetbal op TV. 'k Zal via internet moeten volgen. Op Eurosport (Duits) tonen ze op dit ogenblik ... golf! Proficiat met uw prima resultaten in Amersfoort, alléé 't is te zeggen proficiat aan Dorit! :-)

5 opmerkingen:

De "Nico" ;-) zei

Zo te zien zijn het grote "cola's" daar in het verre Duitsland

geert zei

altijd zorgen dat je broodkruimels strooit hé ...

Karlooke zei

Terraskes,sauna,grote pinten ,t'leven is soms ne last.

Denis zei

Ne suivez pas Régis à pied ! Ses promenades sont interminables, ses shortcuts ne valent rien ! Je parle par expérience !!!
Salut à tous.

Matn zei

't Is ook altijd hetzelfde als je ergens moet gaan met hem!