maandag, september 07, 2009

Canicross LOPPEM

Canicross Loppem 2009 - Run
(klikken op de foto om alle atleten te zien)

Canicross Loppem 2009 - Cross

Nog geen resultaten maar om alle info te zien kan je naar de officiële site gaan van de Vlaamse Canicrossfederatie.

Weeral een topdag voor het canicrossgebeuren, maar gene topdag voor mij. Na het sleuren met tafels en dozen "energydrink" op zaterdagvoormiddag, is mijn rug beginnen tegenpruttelen. 't Kan ook aan die bak Kasteelbier gelegen hebben, 't was ne zware.

Zaterdagavond, op het trouwfeest, speciaal (bijna) geen alcohol gedronken en op een deftig uur naar bed geweest. 't Was een zeer deftig uur want Linda had nog geen goesting om van den dansvloer te komen. De dochters waren aanwezig, genoeg chauffeurs om haar terug naar de haardstede te brengen.

Toch vertrokken naar Loppem, zonder hond en zonder Linda. 't Was blijkbaar geen deftig uur geweest bij haar. Staat daar ook geen rem op hé ... als ik er niet bij ben. :-)

Eens in Loppem heb ik toch kunnen genieten van de sympathieke Crossers en Runners die met hun viervoeters weeral het beste van zichzelf gaven. Ik heb ook genoten ... vooral van de blonde Leffe. Nog nooit zoveel Leffe's gedronken op een canicross ('t was niet overdreven maar toch) en dat is allemaal de schuld van nichtje Inge en haar man Gino. Ze waren voor het eerst op bezoek op een canicrosswedstrijd en ze zijn meteen verkocht. Inge gaat beginnen trainen en Gino spreekt al van een 2de Weimaraner. Hun 2 jarige Luna is inderdaad een prachtbeestje en zal dat zeker goed doen. Met lichtgewicht Inge aan de elastiek zal dat zeker toptijden opleveren.

De organisatie zat (we hadden niet anders verwacht) weeral goed in elkaar. Er waren alleen maar tevreden sporters te zien op deze prachtige "kasteeldag".

Nu een rustperiode van enkele weken, dat zou voldoende moeten zijn om einde oktober terug in orde te zijn om de laatste wedstrijden op een deftige manier af te werken.

2 opmerkingen:

Fred zei

Mooie fotoreeks! Met welk toestel heb je die foto's genomen ?
Zal trouwens de canicross agenda in het oog houden en alvast starten met een van onze honden!

Alvast bedankt,
Fred.

(beginnend loper met blog : fredloopt.blogspot.com)

Steven zei

Toffe foto's! Rust en herstel maar wat dat ge er snel terug bijzijt ;)