zaterdag, oktober 18, 2008

Volks- en behendigheidspellekes

Morgen ga ik -en vele andere Izegemnaren- terug in de tijd. We (IVAC) nemen namelijk deel aan de laatste manche van de sportiefste ploeg van 't stad. Op het programma staan er oude volksspelen en behendigheidsproeven. Bij een goed resultaat winnen we het criterium en zijn we opnieuw de "beste" ploeg van Izegem.

Voor de bloggende lopers -en ook de niet bloggende lopers- volgende week zaterdag (25 okt)organiseert IVAC opnieuw een pisteloop. Afstand die overbrugt moet worden is 10.000m of met andere woorden, 25 ronden op de uitstekende Izegemse piste. Als je nu eens exact wilt weten hoe snel of hoe traag je bent dan is dit de kans. Geen gezeur over correcte afstand of niet. Geen discussie van:"mijne Garmin zegt dat het maar 9.950m is, mijne Polar toont 10.130m of mijne Geonaute beweert dat het juist 10.000m is. Op de piste is de afstand altijd juist. Uitgenomen voor de rappe lopers die dikwijls naar de 2de baan moeten uitwijken. Maar vele tragere lopers zullen wel in de 2de baan lopen. Ook een ideaal moment om eens te zien of uw eigen afstandsmeter wel correct de juiste afstand opslaat.
Start van de trainingswedstrijd is om 0900hr, voor de leden is het -uiteraard- gratis, de andere collega lopers betalen een kleine bijdrage. Iedereen krijgt achteraf een welverdiende verfrissing. Iedereen is welkom, aangesloten of niet aangesloten, ervaren of niet ervaren. U hebt nog een weekske om te trainen!

Geen opmerkingen: