dinsdag, oktober 07, 2008

De dagen na de marathon van Brussel (vervolg)

We zijn nu dinsdagavond en de stijve benen zijn er nog altijd. Deze week zal ik nog niet lopen, volgende week begin ik er weer aan. Aan wat dat weet ik nog niet maar we blijven wel trainen.



Ons verblijf (2 nachten) te Brussel is zeer goed meegevallen met uitzondering van een dikke 42km die ik daar heb rondgelopen. Het hotel was prima, de organisatie van de wedstrijd was zeer goed, enkel het weer liet het afweten. Daardoor konden we niet veel rondslenteren in de binnenstad. Ik had trouwens zowiezo niet veel goesting om na de wedstrijd nog rond te wandelen. Tip; een goeie lasagna in een aangenaam decor kon je krijgen (mits betaling) in het BOSTON Café aan de Naamse Poort.

Tijdends mijn gezondheidsloopje van 42km in een typisch Belgisch herfstweertje trotseerde Linda ondertussen de kou en regen en wachtte ze nerveus en gespannen op haar held in "La Brouette". Een cafeetje op de Grote Markt (zie de 2 foto's onder). Ze heeft waarschijnlijk ook verschrikkelijk afgezien. De chocolademelk kon ze niet meteen drinken want hij was heet, ze heeft hem een beetje moeten laten afkoelen. Daarom moest ze ook zolang blijven zitten. Van tegenslag gesproken.

La Brouette

Na mijn "fantastische" marathon nam ik eerst een warm bad. Terug op temperatuur komen was noodzakelijk. Na een korte verpozing die me deugd had gedaan, maakten we ons klaar om de innerlijke mens te gaan versterken. Voor deze ene keer mocht het iets vettigs worden. De keuze viel op HECTOR de chicken specialist. Een dikke chickenhamburger met frieten en een "echte" -met suiker- Coca Cola! 't Heeft gesmaakt!