woensdag, september 12, 2007

Weer een trainingstochtje

We kunnen niet blijven zitten en wachten tot alles terug in orde is. Pijnloos lopen is verleden tijd, er zal altijd wel iets vast of los, scheef of stijf zijn. Tandjes op elkaar en verder doen. Al is het allemaal zo erg nog niet want ik heb zonet nog een klein tochtje gedaan van een kleine 8km in een tijd van 43'. De kwaaltjes hebben mij niet echt belet om op een normale manier te lopen.

Gisteren weeral te voorbarig geweest in mijn berichtje. De 1/2 marathon van Brussel valt op de zondag van een canicross. 'k Heb het nog gevraagd aan Zico of hij eens wilde thuisblijven maar met zijn "sneeuwwitte" tandjes -boven-en onderaan- die hij liet zien was het zeer duidelijk. We gaan canicrossen in Uitbergen. De ontmoeting zal nog even uitgesteld worden Geert.

Over naar het 3de parelke van La bella donna Stevie Nicks. Iets speciaal! Het liedje "The wild heart" gezongen door een jonge, energieke Stevie. Dit als opwarmertje in de kleedkamer juist voor een optreden. De sminkster moet eventjes wachten. Prachtig!

1 opmerking:

Anoniem zei

no problemo ... loop maar lekker achter Zico aan ;-)