donderdag, september 06, 2007

Rustig duurloopje

11km - 1hr01' - 10,8km/hr - GHS:142

't Was een gezellig tochtje, helemaal niet vermoeiend en onderweg collega canicrossers tegengekomen waarmee we nog eens een babbelke konden doen. Ze zijn redelijk nieuw in het canicrossmilieu en vinden de sfeer "bij ons"zeer gezellig. Dat in tegenstelling tot het "agillity"-wereldje waar er toch een groep van "beteren" en een groep van "amateurs" te onderscheiden zijn.

Uitgelezen: Gangreen 2 - de goede moordenaar van Jef Geeraerts. Een boek waarin wordt bewezen wat er eigenlijk niet meer hoeft bewezen te worden; dat zowel blank als zwart in staat zijn gruwelijke moorden te begaan. Om de "zoveel" pagina's zijn sexuele escapades, redelijk gedetailleerd beschreven. Dit boek dat ik gevonden heb in de kringloopwinkel (een koopje) leest redelijk vlot al heb ik er een redelijk lange tijd over gedaan.
Begonnen: Ijsval van Kitty Sewell.

Nutteloze weetjes:
* Het Caraïbische eiland Nevis heeft ooit een postzegel uitgegeven waarop Christoffel Colombus stond afgebeeld terwijl hij tijdens zijn reis naar Amerika met een telescoop naar de horizon tuurde. Colombus reisde in 1492 naar Amerika, de telescoop werd pas in 1608 uitgevonden.
* Romeinse speren bogen na impact opdat hun vijanden er niet mee zouden kunnen teruggooien.

Geen opmerkingen: