vrijdag, juni 26, 2009

Kastelenloop

Deze namiddag, samen met alle andere vrijwilligers nog alles gaan klaarzetten voor morgen, onze "IVAC" hoogdag. Door werken aan het kasteel van Wallemote hebben we noodgedwongen moeten uitwijken naar kasteel "Het Wolvenhof". Nog geen 250m dichter/verder (ligt eraan vanwaar u komt) dan de vorige locatie.
---
Voor de lopers is er een kleine verandering in het parkoer. Het kasteel is misschien iets minder toegankelijk en het was ook al een tijdje onbewoond. Maar de terrasjesmensen en de sportievelingen zullen daar geen last van hebben. We zullen jullie dezelfde kwaliteit proberen te brengen zoals we dat in de vorige edities hebben gedaan. Ik ben er zeker van dat we daarin zullen slagen.
---
Morgenvroeg is de ploeg er opnieuw om de laatste voorbereidingen te treffen. Het zal een lange dag worden voor de organisatoren aangezien we alles nog "opkuisen" dezelfde avond. Als iedereen weltevreden terug naar huis zal trekken (lopers en supporters) dan beginnen wij aan de grote opkuis.
---
Ikzelve ben "verantwoordelijk" voor de bevoorrading haverwege het parkoer. De dorstigen laven, daarvoor ben ik op de wereld gezet! :-)

Weetjes, nuttig of nutteloos. (mag je zelf bepalen)
* De duurste koffie ter wereld (Kopi Loewak) wordt gemaakt van koffiebonen die uit de uitwerpselen van de loewak, een Indonesische civetkat, gehaald worden? De reis van de bonen door het spijsverteringskanaal van deze dieren zorgt voor een uniek rijpingsproces.

1 opmerking:

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Amai zeg ! bezig bijtje ! ik zie morgen dan half weg :-)