woensdag, juni 24, 2009

13de Izegemse kastelenloop - 1/2 Marathon

Alles begint vorm te krijgen en valt in "de juiste" plooi. We -het bestuur van IVAC en zijn medewerkers- zijn klaar om jullie een degelijke wedstrijd voor te schotelen. Iedereen gelijk voor de wet, geen startgelden en alle lopers, goed en zeer goed (iedereen dus), hebben kans om met een mountainbike naar huis te fietsen.

Vandaag nog eens het parkoer afgelopen om de laatste obstakels uit de weg te ruimen. Nog geen rode loper (rode loper = het tapijt) dat zal voor één van de volgende edtities zijn. Hieronder kan je al eens het parkoer zien (lichtjes anders bij vorig jaar) en de plaats van uw demarrages bepalen. Let op voor het 2de gedeelte (onderaan de foto, terugweg na het keerpunt). Daar kan een verradelijke, gemene wind in uw nadeel spelen (vandaag toch). Je kan het tactisch spelen en daar het kopwerk aan iemand anders overlaten, liefst iemand met een bredere "carure" dan jezelf ... ik doe niet mee.


2 opmerkingen:

geert zei

Izegem - Muizen met de MBT?? Pfffff ...

Anoniem zei

Hallo Etienne,
een beetje laat maar bedankt voor de mooie foto's van de nacht van Vlaanderen ! 'k had liever geen krampen gehad 20 meter voor de aankomst maar 'k sta toch mooi op je foto's hé !
wim de olifant