zondag, januari 25, 2009

Fietsen wel, Leffeloop niet.

Deze voormiddag gefietst, deze namiddag niet deelgenomen aan de Lefferun. 'k Was verdorie ingeschreven maar...
Sofie, dochterke, is hoogzwanger en loopt met haar -op 't springen- buikske rond en 't kan voor elk moment zijn ... zeggen ze. Kan ook morgen zijn. Dus binnengebleven en naar de cross gekeken. Naar de lopers en de renners. 'k Had natuurlijk ook graag gaan lopen maar er zijn nu eenmaal prioriteiten. Linda wordt meter en ze wil niet te laat zijn! Voor al degene die daar wel hun Leffe hebben gekregen, santé.

Echt uittreksel uit een Katholiek schoolboek voor de afdeling “Huishoudkunde” voor meisjes uitgegeven in 1960.(11)
Als je man voorstelt te paren
Aanvaardt met nederigheid maar houdt steeds in het achterhoofd dat het plezier aan de man is besteed en veel belangrijker is dan dat van een vrouw. Als hij zijn orgasme bereikt is een beetje gekreun van jou kant niet misplaatst, integendeel het zal hem overtuigen dat jij er ook plezier aan hebt beleefd.
Gekreun,
Niet verwarren met "faken"!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

"Tjeetje...waar denk je nu aan!! Doe je loopschoenen maar aan" Is meer een gebruikeljk antwoord vandaag de dag;-)

Anoniem zei

HEt was een leuke bedoening, maar sofie en haar spruit op komst zijn natuurlijk iets waar jullie bij willen zijn. Alvast geproficiateerd en hopelijk loopt alles gesmeerd !
PS : naar 't schijnt waren er tegen de 800, waaronder alvast 23 facebookers/bloggers. Big fun dus !

RunningRonald zei

Spannende tijden voor Sofie. Succes nog even.

Wat hadden de meisjes het toch zwaar in 1960.. gelukkig zijn die tijden veranderd

Anoniem zei

Een beetje gekreun zou niet misplaatst zijn ... komaan zeg, dan heb je als echte man je orgasme gehad en probeer je rustig wat in je boek te lezen, en dan moet zij zonodig beginnen kreunen ... probeer je maar eens te concentreren hé ...

Anoniem zei

je wordt opa ! dat is wel een goeie reden om de leffeloop te laten vallen. Ik wens haar een vlotte bevalling en jou een gezond kleinkind :-)