maandag, juni 30, 2008

Terug tijd gevonden

Na een week Duitsland (Sonthofen), een dag kastelenloop (1/2 marathon - helper) en een dag rusten -zondag rustdag- heb ik toch weer tijd gevonden om nog eens "iets" te bloggen.

Op de verschillende blogs gelezen dat de eerste canicross te Boutersem een groot succes was. Hoe komt het dat dit bij mij heel normaal klinkt? Een dikke proficiat aan de organisatoren en deelnemers.

Mijn week Sonthofen met de nationale militaire schuttersploeg was een succes met een bijna dramatische afloop. Later meer.

1/2 marathon van Izegem - De kastelenloop.
Zaterdag was het 1 van de hoogdagen van onze club "IVAC". We mogen zeggen dat het weer een succes is geworden. Met een ervaren team waren we al van vrijdag (ik niet - nog in Duitsland) bezig met alles klaar te zetten voor de grote dag. Zaterdag was er dan, vanaf 1000hr 's morgens tot 2330hr 's avonds, nog een groter team aanwezig om het de joggers en afstandslopers naar hun zin te maken. Met succes, want de vele positieve complimentjes deden deugd. Een vrijwilliger die de ganse dag bezig is kan je gemakkelijk belonen door gewoon je appreciatie te tonen. Dat hebben we dan ook van velen gekregen, dank u wel. Een volledig uitslag is reeds te raadplegen op de site van IVAC.

De bloggers waren ook aanwezig. Tevreden met de glansprestatie van marathonlopers en ultraloopster in spe: de Spencers! Ze liepen beiden een sterke 1/2 marathon. Frank in volle opbouw voor Helsinki, Betty nog altijd met de Stockholm-conditie. Ze hadden zelfs een wedstrijd in de wedstrijd. Wie gewonnen heeft kan je lezen op hun blog.
Cremke was er ook en kon me na afloop vertellen dat hij een tevreden mens was en had lovende woorden voor de organisatie. Voor een kenner die scores toekent aan loopwedstrijden (zeer interessant zie zijn blog) kan zijn complimentje tellen.
Hans was er ook maar die had de warmte en tegenwind een beetje onderschat denk ik. Izegem is niet simpel om een snelle tijd te lopen.
Jan " roadrunnerke" was er ook en dat al van bij het begin. Hij was samen met "junior" rondjes aan het lopen tijdens de gezinsjogging.
Philippe had zijn 1/2 marathon waarschijnlijk anders voorgesteld. Iedereen heeft eens een slecht moment, slechte wedstrijd maar de volgende keer kan het alleen maar beter zijn. Een revanche volgend jaar Philippe.
Katrien zat, stond, wandelde deze keer aan de zijlijn. In volle opbouw voor haar volgende wedstrijd moest ze nu forfait geven. 't Zal gekietelt hebben.
Sorry maar ik had niet veel tijd om "socialiseren" op een volgende gelegenheid drinken we zeker een vitamientje.

foto: tijdens mijn verblijf te Sonthofen heb ik aan een culturele uitstap meegedaan. De plaatselijke brouwerij! Hierboven het bewijs wat ik al jaar en dag verkondig aan de hele wereld, het enige goede vitamientje!

1 opmerking:

Anoniem zei

Noteer het maar, volgend jaar sportieve revanche eind juni !!