zondag, juni 15, 2008

naar 't Vossenhol met de vélo

Canicross Butsel-Boutersem 22 juni.
Gisteren een foto van organisatoren Elke en Dirk, vandaag eentje van de 3de musketier Joost. Joost gaat altijd op stap met zijn privézwembad. Eerst mag zijn hondje "baantjes trekken" daarna zal Joost zelf een plonsje wagen. 't Is maar om te zeggen dat hij als organisator echt wel aan alles denkt om de canicrosser een heerlijke dag te bezorgen op de canicross te Butsel-Boutersem. Morgen de 4de musketier, snelle Ann.

60,8km (65km) - 2hr17'32" - 26,5km/hr
Vandaag nog eens met de vrienden gaan fietsen. 't Was gezellig en plezant. Een rustig tempo en tijd om een beetje te "babbelen". Na een 45-tal km begon mijn rug toch pijn te doen. 'k Ben het niet meer gewoon, 't zal wel beteren. Ook mijne Keymaze eens getest. Kijken hoe hoog de "bergen" waren die we opreden ... Natuurlijk een paar keer op een verkeerd knopke gedrukt met als reslutaat dat het resultaat niet meer correct is.
We hebben ook geluk gehad want toen het begon te gieten zaten we droog. 5 vitamientjes moeten wachten tot het over was om naar huis te kunnen rijden. Gelukkig is de "vitaminnestop" altijd op +/- 1km van thuis.

Geen opmerkingen: