zaterdag, maart 20, 2010

IVAC - 10KM PISTE

Deze morgen waren er alweer 26 atleten klaar om er een lap op te geven tijdens de10km-loop op de Izegemse piste. IVAC organiseert voor leden en niet-leden deze wedstrijd/training om iedereeen de kans te geven zichzelf te testen op deze niet te onderschatten onderneming.

De weersomstandigheden waren goed, enkel de wind maakte het soms lastig. Dat de lopers ook aandachtig moesten lopen mochten enkelen ondervinden. De Izegemse, voetballende jeugd was ook bezig en nu en dan moest er al eens een bal ontweken worden. Kan gebeuren, de jeugd moet ook kunnen sporten en de sportverenigingen moeten kunnen samenwerken. Met een beetje respect en verdraagzaamheid kunnen we al een heel eind komen. En de goede verstandhouding tussen IVAC en KFCI is er wel.

Enkel de mama's en/of papa's zouden hun kroost een beetje meer in t oog moeten houden zodat ze niet te pas en te onpas op de piste aan het rondlopen zijn.

Alles verliep vlot, de medewerkers die weer in grote getalen aanwezig waren maakten het de organisatoren gemakkelijk. Veel lopers zijn altijd welkom, medewerkers zijn onontbeerlijk.

Den uitslag: 10km pisteloop

Hieronder : Het podium

Hieronder : Skone lopers.


Geen opmerkingen: