woensdag, juni 16, 2010

Kattenbergroute

Vandaag heb ik deelgenomen aan een mooie fietsuitstap. CC Med organiseerde, waarschijnlijk voor de voorlaatste keer, de kattenbergroute . Opnieuw zeer veel deelnemers die wisten dat ze konden genieten van een mooi landschap en een pittig parkoer. We kozen voor de 80km. (Uiteindelijk hadden we er 84)

De Zwalmstreek is prachtig maar niet te onderschatten qua moeilijkheidsgraad. Neem daarbij dat de soms felle wind het ons niet gemakkelijker maakte. De kuitenbijter van dienst was de "Varent". Nie simpel.

Na deze sportieve activiteit was het genieten van een "Kattenbergbierke", al moet ik zeggen dat ik nadien meer genoten heb van de bruine Leffe.

Eén minpuntje. Sommige mensen houden zich echt bezig om andere mensen te pesten. Een parkeerboete was ons deel. Niet dat we niet wilden betalen. We hadden een ticket maar de maximum duur was 3 uur wat we ook genomen hebben. Om 1200hr was het dus vervallen. Om 1240hr waren we aan de auto terug en we hadden prijs. 25 Euro! Als ze weten dat er zo'n organisatie aan de gang is zouden ze voor één keer toch kunnen meewerken en voor die dag, tot een bepaald uur of met een redelijke speling, wachten om een boete uit te schrijven.

1 opmerking:

Koen zei

dure Leffe!