zondag, juni 20, 2010

kastelenloop - 1/2 marathon te Izegem

Vandaag zal ik deelnemen aan de canicross te Butsel-Boutersem. Sebiet mijn hondjes in den auto en kben weg richting Brussel. Hopelijk blijft het droog. kZal aantreden op de korte cross -3km- want Zico is nog niet in topvorm.

Hieronder een beetje meer info ivm de Kastelenloop. Wees erbij sportievelingen. Eén van de hoogdagen van sportief Izegem!
PERSBERICHT - KASTELENLOOP 26 JUNI 2010 - IZEGEM

* Tot vandaag noteerden wij al een tachtigtal voorafinschrijvingen. De prachtige prijzentafels blijven voor Ivac-Izegem een grote aantrekkingskracht uitoefenen op de atleten.
* Oost-Vlaanderen zal opnieuw goed vertegenwoordigd zijn. KAAG stuurt alvast twee favorieten richting borstelstad: Francies Vansteenbrugge (recordhouder qua aantal overwinningen in Izegem) en Luc Van Asbroeck (vorig jaar goed voor 18 overwinningen in zijn eerste half jaar als lid van KAAG).
* De West-Vlaamse atleten zullen meer dan hun werk hebben met deze twee kleppers. Een aantal favorieten hebben hun deelname al bevestigd: Andy Vanhaelewijn, Kristof Vandewalle, Stijn Vandevelde en Ivacer Bart Colpaert. Bij Ivac verwachten ze ook nog de deelname van Filip Vanhaecke. Winnaar van vorig jaar, Nico Serroen, liet nog niets van zich horen. Zijn deelname is twijfelachtig, gezien hij pas in april de trainingen hervat heeft na een operatie.
* Bij de dames zal er ook strijd geleverd worden. De plaatselijke Charline Vanneste behoort ongetwijfeld tot het kransje der favorieten. Misschien kan zij wel rekenen op de steun van haar AVR-clubgenote Veerle Vandekerkhove. Samen zullen ze het moeten opnemen tegen Lieselot Bossuyt, de echtgenote van Stijn Vandevelde. Of de zusjes Delvael naar Izegem zullen afzakken, is nog een vraagteken. Patricia werd op 6 juni derde in het BK berglopen te Malmedy en morgen komt ze in actie in een halve marathon in Nederland. Een derde zware opdracht in 1 maand tijd zal haar misschien doen twijfelen. Zus Anita, vorig jaar opgegeven door fysieke problemen, zal waarschijnlijk gebrand zijn op een revanche. Begin juni won ze nog een 15 km in Minderhout. De vorm is duidelijk ok. In het verleden gebeurde het ook wel eens dat een Oost-Vlaamse atlete met de zegebloemen huiswaarts keerde. Heeft KAAG nog een verrassing in petto? Dat zullen we zien op zaterdag 26 juni aanstaande.
* Er kan nog altijd de dag zelf ingeschreven worden voor de halve marathon. Recreanten komen bij Ivac ook aan hun trekken en kunnen joggen van 14u tot 16u30. Voor hen is er een prachtige tombola met o.a. 4 fietsen.


Plaats van het evement: domein Wallemote, kokelarestraat 75, 8870 Izegem


meer informatie op www.ivac-izegem.be
vzw Ivac
het bestuur.

3 opmerkingen:

natalie zei

succes met de organistie...

de Nico zei

oei; oei; oei ...
die zwarte kleur !!!
maakt mij ietsje deprie

Anoniem zei

waar kan men de uitslag van de kastelenloop vinden?