zondag, april 20, 2008

Canicross Oudenaarde

5650m - 28'02" - 12km/hr. Cat Giants M: 8 op 18.

Vandaag was het een hoogdag voor alle canicross atleten. Rond de Donkvijver te Oudenaarde werd er weer naar hartelust gelopen door hond en baasje. Meer dan 190 duo's namen deel aan deze cross die een pittig parkoer presenteerde en waar het altijd mooi weer is. De lange cross was 5650m lang, de korte cross was één lange spurt van 2560m.

Mijn deelname was geen succes. Met moeite 12km/hr uit de benen gekregen en daarbij ook nog eens last gehad -niet van de knie- maar van mijn rechterkuit.2 collega's debuteerden, Martin die met zijn Jack Russel "den Jack" de lange cross voor zijn rekening nam en Rik die begeleider speelde voor zoon Andres. Geen probleem voor Rik, hij kon zijn zoon nog net volgen. Martin liep ook een zeer verdienstelijke wedstrijd al was hij nog niet helemaal vertrouwd met de reglementen. Ge moogt namelijk uwen Jack niet omhoog trekken en enkele meters meenemen in de lucht.

Een geslaagde eerste wedstrijd voor mij, in alle opzichten, alleen het sportieve dat toch zal moeten beteren.

Voor een verslag en uitslagen kan je terecht op de site van de VCF.

Foto boven: Rik & Andres & Lara

Foto boven: Martin met vrouw en dochters

Klik op de foto hieronder om nog meer sfeerbeelden te bekijken en/of te downloaden.

Canicross Oudenaarde 2008

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste vriend Etienne D (SVD),
Ik denk dat het niet uw rechterknie of linkse kuit is, of...de honden die terug moeten wennen aan de wedstrijden, maar veeleer het lustige boertige leven van eten en drinken.
Wat bent u toch fel uitgezet vent!!!Doe gelijk ik, geen drank meer, weinig eten...en de vrouwen links laten liggen.

Groetjes en tot bij Baziel in Loppem.