maandag, mei 24, 2010

Canicross Meldert

Foto boven: een gazelle in volle galop.

Vandaag (gisteren) nog eens meegedaan aan een Canicrosswedstrijd. Meldert was "the place to be". Aan café "bij Stinne", aan de rand van het Kravaalbos, was het aangenaam toeven. Een zon die een hitte produceerde die vele begeleiders afschrikte. De organisatoren hadden er dan ook alles aan gedaan om voldoende water te voorzien. Zowel drinkwater als de mogelijkheid tot afkoeling was aanwezig. De wedstrijd was trouwens zeer goed in elkaar gestoken. Ook was het de ideale gelegenheid om nog eens ne goeiedag te kunnen zeggen aan de vele vriendelijke hondenliefhebbers, twas plezant om terug van de partij te zijn.
Foto boven: Ik word daar zo moe van .. van al dat kijken.

Het parkoer was niet van de poes (is dat eigenlijk nooit op een hondenwedstrijd). Dikwijls bergop, de "bergafs" heb ik blijkbaar gemist.

Foto boven: CANIcross. Sommigen hadden het echt wel verkeerd begrepen. Deelname konden ze op hunne buik schrijven. Als ge niet kunt blaffen doet ge niet mee!

Eerst heb ik de run gelopen met kleindochter Eline. tWas hare eerste keer en ze heeft dat meer dan goed gedaan. Geen goeie loopschoenen, een broek die altijd afzakte, nog eens serieus gevallen en toch nog 10de eindigen. tKan alleen maar beter worden. Een zeer sterke prestatie.

Foto boven: sommigen gaan echt tot het uiterste. Winnaar Marc.

Nog maar half gerecupereerd, net ne Cola binnengegoten en ik mocht al vertrekken voor mijn 2de wedstrijd. kWas net op tijd aan de start. Zoals ikzelf was ook Zico niet terug op zijn normaal niveau. Praktisch de volledige wedstrijd naast of net achter mij gelopen en ook nog eens de verkeerde kant van een boom genomen. Geen schoon zicht ... voor ons, voor anderen wel. (hé Ronny)

Foto boven: Martin en Ronny.

Er was ook een wedstrijd in de wedstrijd. 2 collega's van twerk waren ook van de partij en de afspraak was dat de slechtste tijd van de 3 moest trakteren. Martin, mijne Duvel heeft nog nooit zo lekker gesmaakt, echt waar. Jammer voor Ronny dat hij een breuk heeft opgelopen ... van tlachen :-)))
1 Ikke
2 Ronny
3 Martin (bedankt) op 20 Juni opnieuw, als jullie nog durven natuurlijk.
Voor meer info (resultaten en andere) kan je ook terecht op de site van de VCF.

Hieronder enkele actie en sfeerbeelden. Aangezien ikzelf 2x actief was op de run heb ik daar geen foto's van kunnen nemen.
Canicross_001_Meldert

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Comme je vois, ca se termine toujours bien... au café !
Tu ne changes pas tes bonnes habitudes !
Tot morgen... op werk !

Gunther Selena Cujo Dorit zei

Goed gedaan hoor , en tof om nog eens te "concurreren" ;-)

Alleen die 4e foto vind ik geen reklame voor de canicross, want even later moesten ze deze hond wegdragen...

Gunther Selena Cujo Dorit zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Koen zei

ge staat schoon op de foto in Runners World zenne .... bekend van Izegem tot in De Panne :-)