dinsdag, januari 19, 2010

Spinning ... weeral

Vandaag hadden we met enkele Dolce Vita vrienden afgesproken in de Oxygen 2 fitness  om aldaar voor de eerste keer een sessie spinning te ondergaan. Het zweetuurtje viel enorm mee al moet ik eerlijk toegeven dat onze Berry toch nog een stukske ... beter was. Ook zijn muziekkeuze was stukken beter. Misschien moet hij eens afkomen naar Izegem en een demonstratieles geven. De apres-spinning was ook gezellig. Chippolinie was in vorm, na de spinningles, en de "vedettjes" gingen er vlot in. Onze "bevallige" lesgeefster vond(t) (voor de mensen die er graag een "t" achter zien staan) ons al 4 vedettjes. Niet omdat we zo sterk presteerden op de fiets maar hoogstwaarschijnlijk omdat we den bar sloten.


Later meer over deze sportieve dinsdagavonden want hoogstwaarschijnlijk zullen we iedere 2de werkdag van de week, savonds, aanwezig zijn op deze sportieve samenkomsten.

Morgen staat er een zware 6km op het programma. Ik neem namelijk deel aan de Francky Hofkens veldloop te Ieper. Het parkoer is "geaccidenteerd" en altijd zeer modderig. Een zware wedstrijd. kHeb nog een 6-tal jaar mogen werken in Ieper, het zal een aangenaam weerzien zijn met de vroegere collega's. Weliswaar niet tijdens de cross, zo sportief waren ze niet, maar achteraf in den bar. Een beetje "koeten" over vroeger. Als ge jong zijt dan babbelt ge over later, nu zeveren we meer en meer over vroeger.

1 opmerking:

Bert zei

Etienne, het was afgelopen vrijdag 'dik in orde' & heel leuk/aangenaam op de after-spinning.

(is het misschien een euvel, maar op je vorige bericht kan ik geen commentaar geven)

Grz.