woensdag, december 30, 2009

O2

11km -  Nike Air Max - Duurloop Stadion Izegem - 1hr4'30" - 10,23km/hr


Rustige duurloop in de modder. tParkoer lag er niet fameus bij, na nog gene km had ik al natte voeten.
 
Gisteren met enkele sekteleden van de "Dolce Vita"-club naar de nieuwe "OXYGEN 2 Fitness Health Club" in Izegem geweest. tZiet er allemaal zeer proper uit. Uitleg gekregen over de werking, tzit goe in mekaar moek zeggen. Voorbeeld: Er is voetbal op TV en thuis willen ze naar één of andere hoogstaande, wetenschappelijk onderbouwde soap kijken. Dan kan je naar de O2 club gaan. De meeste cardio-toestellen hebben een tv-monitor! Sporten en naar voetbal kijken, ideaal. In hun bar kan je verschillende accessoires kopen. Duvel is er één van. Klein minpunt, er is geen Rodenbach te krijgen. Daar hebben ze nog een "te verbeteren" puntje.
 
Met IVAC net een vergadering achter de rug. 2009 afgesloten, 2010 begonnen. De eerste stappen zijn gezet om terug "Dwars door Izegem", "De kastelenloop" .... te organiseren.
 
Nutteloze weetjes:
* Er zijn 2x zoveel kippen als mensen. Natuurlijk, veel mensen zijn echte kiekens.
* De linkerbil van een kip is zachter dan de rechterbil. Kippen gebruiken hun rechterpoot vaker en daardoor zijn de spieren sterker ontwikkeld. Natuurlijk, veel kiekens gebruiken hun rechterarm om te ... schrijven.
* Goudvissen worden wit als je ze in een donkere kamer houdt.
* Koeien kunnen een trap op- maar niet aflopen.

tMoeten niet allemaal parelkes zijn. Na dit deuntje zullen we waarschijnlijk niet veel meer van de "Yeah Yeah Yeahs" horen. tIs raar maar ik kan dit wel smaken. tMoet goe zijn om daarop te spinnen.

2 opmerkingen:

Tiny zei

Maak van 2010 weer een mooi jaar Etienne. We zien elkaar wel weer eens....ergens...ooit.

Ralf, Loris en Kappo zei

Ook een mooi eindejaar en een fantastisch 2010 gewenst van de 2 cockers!

En van Ann en Joost natuurlijk!