zondag, december 20, 2009

Kerstfeest bij IVAC

Traditiegetrouw is er op het einde van het jaar HET spetterende Kerstfeest van IVAC. Velen waren weer present om dit familiefeest bij te wonen van het Sportiefste Ploegje uit Izegem. Het eten was zeer lekker, de drank -ne donkere Petrus(sen)- was op de juiste temperatuur "getapt" en "gedronken" en het entertainment- gehalte was weer van een zeer hoog niveau.

Eerst konden de kleinsten onder de Ivac-ers een mooi kadootje ontvangen van de Kerstman.


Daarna werden 4 bestuurkoppels (waaronder ikzelve en Linda) het slachtoffer van de gemanipuleerde lottreking en mochten we ons (ikke althans) belachelijk gaan maken tijdens aartsmoeilijke proeven! De moeilijkste beproeving was wel de ultralange versie van de vogeltjesdans die ik op het podium mocht demonstreren, samen met mijn tegenstanders die allen veel betere "dansers" waren. Eén van mijn tegenspelers was het podiumbeest Patrick V, onklopbaar op de buhne. Een afgang voor mij!


Maar wie won het "spel zonder grenzen"! Inderdaad ... ondergetekende! De prijs? De opbrengst van deze Kerstavond! Maar aangezien we ieder jaar in het rood afsluiten -alles voor de leden- mag ik nog delen in de onkosten ook. :-) En dat allemaal om mijne kop in ne bak water te steken, ne halve appel op te eten en daarna een suikerklontje te gaan zoeken in ne bak bloem. Allemaal zonder mijn handen te gebruiken! Skoon hé!


Foto boven: Patrick V laat zich goed gaan!

Ook het onverwacht gastoptreden van K3 was van een zeer hoog niveau. Door hun groot succes werden ze reeds vastgelegd voor volgend jaar. Drie palen zullen geïnstalleerd worden. Het IVAC-bestuur zal voor de outfit en accessoires zorgen. Dat we daar een zeer klein budget voor hebben is zelfs in het voordeel voor het showgehalte van hun "act". :-)


Een zeer plezante avond met sympathiek mensen aan onze tafel.
Hieronder de foto's. Klikken en downloaden. Managers uit de showbizz hoeven zich niet te melden. Ik ga geen toneel meer spelen!


Kerstfeest bij IVAC 2009


Kerstfeest bij IVAC 2009 (2)


Kerstfeest bij IVAC 2009 (3)


Kerstfeest bij IVAC 2009 (4)

2 opmerkingen:

RunningRonald zei

en dan K2 maar zoeken naar een nieuwe Kathleen.. waarom als er een heel nieuw trio beschikbaar is? :)

natalie zei

Zag er daar een heerlijk feestje uit...prettige feestdagen gewenst.
Groetjes Natalie