dinsdag, augustus 18, 2009

Terug uit Zagreb


Gisteren terug uit Kroatië, vandaag mijn eerste werkdag al achter de rug. De wereldkampioenschappen kunnen we als geslaagd bestempelen. "Prov" deed het zeer goed, anderen scoorden naar hun waarde, sommige zijn een beetje teleurgesteld in de mindere punten. De nationale driekleur hebben we niet nodig gehad en ons volkslied heeft niet weerklonken. Dat van de Duitsers daarentegen ...

foto boven: Opmerkelijke deelnemers; Iran.
foto boven: tijdens de openingsceremonie hadden deze dames zeer veel bijval bij de sporters, het "Zagrebs Majorettenkorps", Europees kampioen. Niet in het schieten.

Het niveau lag weer zeer hoog. Olympische kampioenen kwamen meedoen en die zijn altijd goed voor een podiumplaats.
Maar .... Onze Stephanie deed het uitstekend tussen deze toppers. Haar eerste militaire wereldkampioenschappen, nog maar 3 weken aan het trainen voor deze nieuwe, moeilijke discipline en meteen een nieuw Belgisch record. Ook de hoge score laat ons hopen op een mooie toekomst.

*******
Lopen deed ik voor de laatste keer op 5 augustus (Beach run De Panne). Maar na de Kroatische lekkernijen (en ja de lijn is naar de kl... Koen) zal ik mijn verdwenen conditie gaan zoeken in Oostende. Vrijdag is er daar een beach run. Zaterdag is er de canicross te Poeke en zondag is er het wekelijks ritje met de fietsvrieden. 't Zal puffen en zweten worden.

3 opmerkingen:

Steven zei

Ge brengt die majoretten toch mee naar Poeke hé?! ;)

natalie zei

Succes met de beach run morgen... en zaterdag in Poeke.

Dirkjogt zei

Al een mooi programma, de kilo's zullen er snel af zijn