zaterdag, december 04, 2010

Kampioenenhulde Izegem 2010


Deze voormiddag was ik getuige van de zeer geslaagde Izegemse kampioenenhulde. Izegem zette zijn kampioenen in de bloemen die in het seizoen 2009-2010 in verschillende disciplines een titel hadden gewonnen.

Izegem telt nogal wat kampioenen. We mogen terecht zeggen dat we een zeer sportieve stad zijn. Daar zit de Izegemse sportraad, gesteund door een zeer gedreven schepen van sport en een zeer goed werkende sportdienst,  voor een groot stuk tussen.


Als lid van IVAC en KFC Izegem zat ik 2x in het kamp van de winnaars. KFCI kampioen in 4de klasse en IVAC voor de "zoveelste" keer sportiefste ploeg van 't stad! Ook hadden we bij IVAC met superatleet Bart Colpaert de "sporter van het jaar" in onze rangen!


Na een zeer gesmaakt optreden van de atleten van de turnclub Gym Izegem, Life Danscenter en cabartier/sportman Karel Declercq heb ik mogen proeven van de lekkere witte wijn + enkele frisse dorstlessers (Rodenbach - Tongerlo). 't Is dan ook een beetje uitgelopen. Met " De Leest" hebben we nu weer een plaats waar we met zijn allen naar toe kunnen voor dergelijke activiteiten.


Hieronder de foto's die naar hartelust gedownload kunnen worden. Klik op de foto en je komt op de album terecht.

Kampioenenhulde_2010

Geen opmerkingen: